Огляд найбільш ефективних шампунів від вошей і гнид, в тому числі для дітей

Червень 2019

Відео: 12 неймовірних переваг меду (Червень 2019).

Anonim

Използването на шампоан въшки и гниди - в повечето случаи най-добрият вариант развъждане на паразити в дома. От подготовката на други видове шампоани от въшки благоприятно с лекотата на използване, висока производителност и, в повечето случаи - високо безопасността за човешкото здраве. Особено добър шампоан за деца - те са по-малко вероятно, отколкото лосиони и народни средства, предизвикват алергии и кожни раздразнения.

Въпреки това, както показва практиката, не всеки шампоан от въшки се характеризира с такива забележителни потребителски свойства. Ето защо, преди да закупят средства в аптека или магазин полезно да се проучи по-рано най-популярните и ефективни възможности и тъй като това знание, за да направят покупка - така че вероятността, че въшките ще бъдат премахнати с една операция без никакви странични ефекти е много по-висока.

Съвет

Това може би трябва да се отбележи, че който и да е шампоан за въшки и гниди отчасти губи някои pediculicides спрейове, че част от някоя от шампоана не включва диметикон - вещество, което е абсолютно безвреден за хората, но смъртоносни за въшки (в действителност, дори не е инсектицид, течен силикон, който обгръща въшки тънък филм и по този начин техните коленни). Някои от същите спрейове, съдържащи диметикон, например, Nydala и параноя са заслужена любовта на много родители.

Шампоан Веда: простота, надеждност и странични ефекти от

Шампоан против въшки Веда като активен компонент съдържа инсектицида Перметрин - синтетичен аналог на природни пиретрини. Веда днес вече се счита за остарели средства, но продажбите има нова версия - въшки шампоан Веда-2. Съставът му е същият, но в допълнение са въведени и вещества, които омекотяват ефекта на основния компонент върху кожата.

И двата варианта са ефективни срещу въшки и причиняват смъртта им в рамките на 30-40 минути след прилагането им върху косата. Може да се използва срещу главата и пубиската въшка, но на ниц практически не работи.

Според инструкциите на шампоан въшки Веда се препоръчва да се сложи на главата в продължение на 10 минути, но купувачите на недвижими практика показва, че това е наистина ефективен инструмент само от стои на главата си за 40-50 минути. В този случай, обаче, вероятността от алергична кожна реакция се увеличава значително.

След 12-14 дни след първата процедура прилагане трябва да се повтори: шампоан повторно прилага към главата в продължение на половин час, за да убие въшки ларви, които се излюпват от оцеляване нита след първата процедура.

След прилагане на шампоан, пяна изчерпателни разбиване и се съхраняват за желаното време на косата се промива с чиста вода.

Като правило, неуспехът в отстраняването на въшки с шампоан Веда е свързано с факта, че лекарството твърде бързо отмива, - в момент, когато той е започнал да действа от вредителите.

Преглед

"Веднага след като видяха детето има въшки, веднага се втурнаха да търсят средства, които си спомням много добре, но аз забравих името на,." Светкавица "изглежда да се намери аналог. - Шампоан въшки Веда, ни казаха, че работи много добре.Аз дори преди теста прочетете рецензии и реших да направя, както се казва, - намазаха шампоана Alyosha и се държаха за 40 минути. Изглежда, че няма никакви реакции, но въшките наистина започнаха да се забиват. Тогава сресана главата му, просто измиване с шампоан и никой въшка не е открит, въпреки че писмените инструкции, които искате да се показва отново след десет дни.. Бяхме преминали "

Надежда, Барнаул

Цена шампоан Веда е около 250 рубли на от 100 мл

Никс въшки

За да бъдем точни, Никс -. Това не е дори шампоан и сметана въшки, които след прилагане на косата почти не пяна. Въпреки това, прилагането му е подобна на тази на шампоани, а защото това е често шампоан и повикване.

, тъй като настоящите компонент Никс съдържа цялата същото перметрин, и производителността е почти идентичен с този шампоан Веда Благодарение на наличието на помощни съставки, Nyx кремът има приятна миризма и само в редки случаи, това води до дразнене на кожата.

Тя се прилага за почистване на Никс за коса, който преди това е желателно да се мият един прост шампоан и суха. В съответствие с инструкциите на лекарството трябва да се прилага в главата в продължение на 10-15 минути, но в действителност това трябва да се съхранява на главата му в продължение на половин час. След това, косата се промива с чиста вода и обикновен шампоан за завършване пречистване.

Никс могат да причинят странични ефекти като подуване на кожата, зачервяване, сърбеж, обрив, алергични реакции, парестезии. Не е желателно да се използва по време на бременност и кърмене, и ако обстоятелствата сила - трябва да се консултират преди да се използва с вашия лекар.

Цената на "шампоан" (крем) от въшки Никс - около 350 рубли на тръба за 59 мл. Този обем е достатъчен за около 3-4 лечения, в зависимост от косата на дина (приблизително същото количество е достатъчно за бутилка за шампоани от 100 мл).

Преглед

"Ние имаме преодоляване на въшки в цялото семейство (малък донесени от детската градина и успя да ме зарази, съпруг, брат, съпруг, най-големият син и дори баба ми), изчислява, че най-добрият шампоан въшки. - Никс Ако му задържане малко по-дълго, отколкото инструкциите написани, то тогава срешете дори нита разчепкани навън. за щастие, ние имахме специален гребен въшки. Въпреки че след това научих, че шампоан въшки за децата е по-добре да се използват едни и същи LiceGuardsovmestno билата. Морока по-дълго, но по-безопасно ".

Alla, Khotkovo

Шампоан Paranit: Безопасността на първо място

Всички продукти от подреждане Paranit познатия за тяхната безопасност за човешкото здраве. Техният производител, белгийската компания OmegaPharma, специализирана в производството на най-безвредни лекарства, които включват шампоан и въшки параноя безопасни за деца и възрастни.

Като активно вещество агентът съдържа бяло минерално масло, Clearol. Неговият принцип на действие е подобен в много отношения диметикон, това означава, че не става дума за някакъв вид "химически инсектициди", но за веществото, която покрива въшки с тънък слой и по този начин ги задушава.

Съвет

Понякога шампоан Paranit неправилно посочена Paranix Paranix, или дори на името на цялата продуктова линия на паразити и сайта на производителя. Ето защо, отговарящи на следната формулировка в интернет, трябва да се разбере, че ние говорим за шампоан въшки Paranit.

относно прилагането на инструкциите за шампоан Paranit подобна инструкция за всички други шампоани pediculicides:

  • първи агент се нанася върху косата
  • след това я прати пяна
  • след това масажира кожата в основата на косата
  • и след 10-15 минути шампоанът се измива.

Увеличаването на времето за експониране до 30-40 минути увеличава ефективността на инструмента. Въпреки това, въшки шампоан Paranit малко по-ниско в ефективността и Веда Nixx се дължи на факта, че минералното масло Klearol се използва като активна съставка, инсектицид не е валидна и по-леко.

Паранът може безопасно да се нарече бебешки шампоан от въшки. Тя може да се използва за деца на възраст под три години, с ревюта на доказателствата появата на сериозни нежелани реакции, на практика няма в него.

В комплект с шампоан е специален гребен, който сресана повечето от въшките и нитовете от косата. Цената на шампоан Paranita е приблизително 650 рубли на 100 ml бутилка.

Преглед

"Paranit - много ефективен шампоан въшки и безопасни Да, те бяха два пъти, за да се измие косата ми на седмични интервали Е, тогава всички шампоани, така че е необходимо, но въшки са всъщност умират, не само забавя, като … от една и съща НОК. и за деца, тя е идеална подготовка. веднъж донесе въшки те имат дъщеря, а след това цялата група в детската градина мама е Паронит третира децата си. и никой не е имал никакви проблеми с него. "

Алина, Твер

Хигия въшки

Шампоан въшки Хигия работи като лек за въшки и гниди от шампоана. Перметрин в състава си осигурява унищожаването на възрастни насекоми и нита оцетна киселина черупки омекотява и спомага за обелване на косата.

За успешното отстраняване на въшки, използвайки Higii трябва да бъде старателно пяна косата с шампоан, не го поставяйте върху главата за половин час, след което изплакнете и гребен косата специален гребен. Това е допълнителната употреба на гребена ще премахне нитовете от косата ефективно, якост, които ще бъдат значително намалени след използване.

Важно!

Поради съдържанието на оцетна киселина Хигия може да предизвика изтръпване, сърбеж, и особено чувствителна кожа - дори изгаряния. Ето защо, изплакнете шампоана трябва незабавно, веднага след като започнаха да се появяват от дискомфорта.

шампоан Цена от въшки и гниди Хигия е на около 200 рубли, което го прави един от най-евтините начини за премахване на паразити прави.

Преглед

"Имаме син като подадена от училище въшки, така че ние в банята беше заключена, а аз изпратих съпруга си за лекарството. Дай боже някой да зарази някого. И познайте какво? Съпругът ми донесе Zoo шампоан въшки за кучета. малко скандал у дома не се случи. Малък седи в сърбежите банята, аз съм съпругът й я вика на мен. аз трябваше да отида най-много да купуват. купих шампоан въшки Хигия, направих всичко, както е написано в инструкциите, главата му се миеха. Въпреки това, аз имам по кожата му сърбеше и сина ми всичко беше ОК. седмично за надеждност измива отново и изглеждаше, докато не въшки или агнета Не D ".

Алън, Санкт Петербург

Tar шампоан въшки

Tar шампоан се прилагат от въшки по-скоро като народен лек, тъй като тя е била първоначално произведени като лекарство за лечение на скалпа заболявания. Това се дължи на факта, че тя често се предписва за облекчаване на симптомите на главата въшки (да не възпалени рани и драскотини), е имало традиция да се прилага и за борба с въшки.

Изобилието на феноли в катрана, съдържащ се в шампоана е наистина до известна степен е опасно за въшки, но катран шампоан все още едва ли може да се дължи на редица ефективни лекарства за борба с въшки и гниди.

Pedilin: и въшки и гниди от

Pedilin - доста добър шампоан въшки и гниди от малатион. Последното е мощен инсектицид, който действа чрез контакт и убива двете въшки възрастни и ларви и нита, получаване чрез техните черупки.Можем да кажем, че това е едно от най-ефективните начини за въшки сред шампоани.

Използва Pedilin, както и други шампоани, но изисква специално внимание, тъй като може да предизвика нежелани реакции, като кожа, както и различни заболявания на нервната система. Това се случва рядко, но може да се появи при лечението на деца и бременни жени.

Шампоанът от въшки Педилин струва около 250 рубли на 100 мл.

Преглед

"Аз не може за дълго време, за да изберете шампоан въшки по-добре, но ако се съди по мнения Най-ефективният и евтин оказа Pedilin. Наистина, въшки от нея умират напълно, нита, също, макар и да остане на косата, и те трябва да бъдат гребен. нашия Саша не е дразнене на кожата от шампоан не е, но в другите родители са му иска. но като цяло ми се струва, че това е най-добрият шампоан въшки. "

Оксана, Кишинев

В резултат на това бране въшки шампоан, почти винаги трябва да отида до компромис - или безопасност или ефикасност, или цена. Винаги преди да се приложи шампоан е полезно да се провери дали тя ще бъде алергичен, отпадане спад на лекарството върху свивката на лакътя и провеждане на няколко минути - ако сте свръхчувствителни към кожата ще се появи червени петна.

Също така е важно да се помни, че не въшки шампоани не трябва да се използва редовно и като превантивна мярка - те са предназначени само за еднократна обработка коса.

Бъдете здрави!

Един пример за огромния брой въшки върху главата на детето

Полезна видео: как напълно безопасно да се отървем от въшки и гниди с помощта на специален гребен AntiV