Ціфокс від клопів і тарганів інструкція із застосування

Січень 2019

Відео: Цифокс - средство от клещей и других насекомых. (Січень 2019).

Anonim

Когато се появят бъгове и хлебарки, те незабавно трябва да бъдат унищожени. За да се борите и да унищожите тези насекоми, можете да използвате наркотици с добри отзиви, наречени Cyfox. Заявлението обаче трябва да се извършва стриктно в съответствие с инструкциите.

Използва се по време на работата му от представители на Светилището и други подобни организации. Интересно е, че той също се използва в борбата с мухи, бълхи, плъхове и сърбежи, домашни мравки. Агентът е концентрат за инсектицикарциди.

НАШИТЕ ЧЕТЕНЕ ПРЕПОРЪЧВАМЕ! В борбата с бъговете нашите читатели се съветват от отстраняването на пестициди. Електромагнитни и ултразвукови технологии със 100% ефективност се справят с дървеници, хлебарки и други насекоми. Абсолютно безопасен, екологичен агент за хора и домашни любимци. Прочетете повече тук …

Що се отнася до инструкциите за прилагане, емулсията трябва да бъде подготвена точно преди да използвате Cifox. Достатъчно е да се разрежда с вода от водоснабдяването. Разтворът трябва да се разбърква в продължение на пет минути. Осем часа, получената емулсия ще изпълнява перфектно своите функции. За да се прилага този вид средства за борба е удобно, той се продава под формата на пръскачки от големи капчици тип. За бъгове за легло трябва да използвате 0, 05% емулсия и с цел унищожаване на хлебарки - 0, 1% разтвор.

Tsifoks дървеници как да се прилагат - инструкции

Днес Tsifoks на дървеници в домашна употреба се препоръчва, включително за контрол на хлебарки и дървеници. Съгласно инструкциите, указанията за употреба са унищожаването на така наречените синаропични насекоми. Също така, съгласно прегледите, прилагането му се осъществява в борбата срещу гнусите и при обработката на резервоари. Инструкциите казват, че първо трябва да разредете Cifox в обикновена вода (трябва да се разбърка за пет минути). Съотношението трябва да се различава в зависимост от проблемните насекоми в апартамента. Ако това е bedbugs, а след това 0, 05%, ако хлебарки - 0, 1%.

Как Tsifoks на дървеници

Основният ефект от това лекарство в борбата срещу хлебарки и други вредители - insektoakaritsidnoe действие. Това води до пълното унищожаване на насекомите в стаята. Той идеално помага срещу тези паразити на леглото. Най-активното действие е през първите 20 минути. Важно действие обаче е важно, което продължава един месец.

Колко е Tsifoks дървеници

Това лекарство се продава главно в контейнера за полимер, обемът на която е равен на 0, 1 л или повече. Също така може да се намери в местата за продажба в петлитрови кутии. Към днешна дата средната цена за поръчване на tsifoks от домашни бомби варира от 200 до 700 рубли. Става дума за пакет от половин литър. Цената зависи от района на продажба. В Москва например цените са по-високи - около 550 рубли. За обем от 50 мл ще трябва да плащат около 180-200 рубли.

Аналози Tsifoks дървеници ефективно

На пазара има много лекарства, прилагането на който ефект в контрола на хлебарки и други вредители също ще бъде положителен.Инсектицидът е Carbophos. Ако го използвате на закрито, тогава за три дезинфекционни паразити ще бъдат напълно унищожени. Съгласно инструкцията може да се използва само с използването на защитно оборудване. Приложението се извършва с пистолет.

Следващата опция е Forsyte. Той е ефективен при борбата с голям брой различни вредители, включително хлебарки. Въпреки това, основната му цел е възрастни индивиди, тя не може да се справи с яйцата. В сравнение с други средства е по-малко опасно за здравето, но все пак може да се използва само със защитни средства.

НАШИТЕ ЧЕТЕНЕ ПРЕПОРЪЧВАМЕ! За да се отървете от клането, нашите читатели съветват репелера за отстраняване на вредители. Работата на устройството се базира на технологията на електромагнитните импулси и ултразвукови вълни! Абсолютно безопасен, екологичен агент за хора и домашни любимци. Прочетете повече тук …

Прахът е прах с продължително време на излагане. Започва да работи от момента, в който насекомото консумира праха. Плюс това е, че според инструкциите не е необходимо да се разтваря или дори да се поръсва. Просто я поръсете в проблемните области.

Помощ ли Zyfox от домашни любимци - обратна връзка от клиентите

Както показват отзивите, това е ефективен инструмент, но само ако го използвате според инструкциите. Ако го приложите в друга форма, не можете да постигнете желания ефект. И отговорите на специалистите, работещи в санитарните и епидемиологичните станции, са гарантирано потвърждение на пълното унищожаване на хлебарки и други вредители.