Види тарганів в квартирі і їх характерні особливості

Грудень 2018

Відео: Бенгальские кошки (Грудень 2018).

Anonim

дезинфекция се препоръчва да се обадя при първа поява на черни петна от екскрементите на това насекомо в мазилка, тапет или други повърхности Tarakanova разнообразно семейство. Биолозите четат от 4, 5 до 7 хиляди вида от тези насекоми. Те се появиха вече в епохата на палеозоите и оттогава завладяха планетата по-уверено.

За последните сто вековете пролетното оглед Тараканов и Dictyoptera всъщност не се е променило, докато поддържане на строга овално тяло, чийто размер не надвишава 9, 5 mm с щитовидната pronotum. Те обичат влагата и топлината.

Всички видове хлебарки са опасни в град апартамент

в град апартамент е в състояние да побере само на няколко вида от тези насекоми:

 • Черно
 • червено
 • САЩ
 • Мадагаскар

Опасни от хлебарки

C появата на хлебарки в апартамент или селска къща се среща поне веднъж в живота от почти всички. Тези малки насекоми са безопасни на пръв поглед, но експертите препоръчват да се бори с тях внимателно, тъй като всички видове домашни хлебарки носят потенциална заплаха за човешкото здраве.

Нашите читатели препоръчват!

За да се отървете от хлебарки, нашите читатели съветват репелера за отхвърляне на вредители. Работата на устройството се базира на технологията на електромагнитните импулси и ултразвукови вълни! Абсолютно безопасен, екологичен агент за хора и домашни любимци.

Прочетете повече тук …

дезинфектиране препоръчва да се призове за тяхното унищожаване специализирани екипи, за да се справят с по-голяма част от населението на бързата пролиферация дългосрочен рогати бръмбари може да се използва само един комплексен метод

Епидемиолозите са предпазливи на външния вид на гнезда на тези неприятни поява на насекоми във всеки жилищен или офис пространство.

В края на краищата те могат да причинят значителни щети на хората:

 • Техните екскременти причиняват увреждане на храната.
 • Всички Dictyoptera може да носи по корем и лапи опасни за здравето на човека заболяване: .. херпес, дифтерия, дизентерия и др
 • По тяхна перитонеалната кухина може да бъде яйца от глисти и тения широк
 • Много видове са способни да се хранят върху кожата кавъри на децата през първите години от живота
 • те могат да получат в ушния канал и да причинят сериозно възпаление на
 • Ако хлебарките не разполагат с достатъчно храна и вода, те могат да хапят човек

Видовото разнообразие мряна

най-честите нежелани съседи в стандартен градvartire по-вероятно да бъде черно и червено "хлебарки".

С разпространението на популярността на в чужбина пътуване на домашни кухни се превръща в по-лесно да се намери гост, че има необикновена външност окото

Те са лесно да се разграничат от пръв поглед:

 • Размери бик може да достигне дължина от 3 см
 • Taurus допълва крила макар и летящи насекоми не са в състояние да
 • в женските крилата са по-къси, отколкото при мъже

Всички видове хлебарки, живеещи в затворени контейнери, които са лесно да се намери във всеки кухня или други стопански постройки, включително загубеняците. Те са готови да се настанят в тигани и тигани в ленени кутии.В диетата си са остатъците от храната. Насекомите са в състояние да носят много опасна инфекция, включително холера, Е. coli и спорите от различни гъбички.

Всички видове хлебарки, живеещи в затворени контейнери, които са лесно да се намери във всеки кухня или други стопански постройки, включително за боклук

Можете да научите повече за начина, по който бързо и ефективно да убие хлебарки в апартамента.

МОЛЯ ЗАБЕЛЕЖКА!

За бързо изхвърляне на бълхи има само три ефективни варианта:

 • Извикване на услугата дезинсекция (скъпо);
 • Закупуване на електронно устройство за размяна (1390 рубли);
 • Химикали (съмнителен ефект).

  Прочетете повече тук …

  Борбата срещу хлебарки народни средства за защита (видео)

  Красотата и силата на американската хлебарка

  С разпространението на популярността на в чужбина пътуване на домашни кухни се превръща в по-лесно да се намери гост, който има необичайна поява на очите гледам. Ако на маса, стена или под кухнята, банята или тоалетната "разходки" черно насекомо, като хлебарка, но има по-малка ширина на тялото при стандартна дължина до 3 см, а след това в къщата "дойде" черни американски хлебарки.

  Най-честите нежелани съседи в стандартен апартамент в града, най-често са черни и червени "хлебарки"

  Тези Dictyoptera признали де факто лидер на степента на адаптивност:

  • Удължената плосък тялото им позволява лесно да проникне в пукнатини.
  • Те са всеядни, малко податливи на голяма част от отровните вещества.
  • с уникалната способност да се размножават със скоростта на

  Отличителна черта на този тип става неприятна миризма, лесно забележими с просто подход.Недостатъкът й е възможността да причини сериозни алергични реакции у жителите на къщата. По принцип всички видове хлебарки са опасни за хората, но американците са признати за лидери в способността им да станат носители на опасни инфекции и възможността да причинят сериозни алергични реакции при децата.

  Бели мутанти в стандартна кухня

  Много хора знаят добре как изглеждат хлебарките и какъв цвят могат да бъдат те. Поради тази причина бялата хлебарка може поне да изненада и понякога да изплаши онези, които първи научат за възможността за такова оцветяване на тялото на хлебарки.

  Учените твърдят, че появата на нов цвят в резултат на мутации или голяма популация от хлебарки може да доведе до възможността да се срещне с насекомо по време на пресяване, когато изхвърля черупката му. Описаните "наематели", с изключение на цвета на хитин, са напълно идентични с техните червени или черни цветни роднини.

  Те също се превръщат в източник на инфекция и изискват внимателни изводи.

  Препоръчваме Ви също да прочетете статията "Методи за откриване и унищожаване на бълхите в апартаментите".

  Семейството на хлебарки е разнообразно. Биолози четат от 4, 5 до 7 хиляди вида от тези насекоми

  Отвъдморски посетител

  Друг необикновен жител на кухнята или тоалетната е мадагаскарската хлебарка. Той е най-големият представител на вида, който може да стане отвратителен неканен гост на апартамента. Тези големи насекоми могат да достигнат дължина от 9 сантиметра. Те не само могат да причинят опасни заболявания или алергични реакции, но сериозно да плашат дете или възрастен човек.

  Някои хора обаче предпочитат да държат такъв хлебар като домашен любимец.

  Всички видове хлебарки са опасни в градски апартамент. Дезинфектантите препоръчват да бъдат призовани за унищожаване на специализирани бригади, тъй като само сложен метод може да се използва за контролиране на голяма популация от бързо развъждащи се медузи.

  Борба с опасните съседи сами, спазвайки правилата за хигиена в кухнята или в места с висока влажност. Дезинфектантите се препоръчват да предизвикат появата на черни точки на екскременти на това насекомо за пръв път върху гипс, тапет или други повърхности.