Ультразвуковий відлякувач щурів і мишей какой лучше

Січень 2019

Відео: Ультразвуковой отпугиватель грызунов // Как работает? // Отзыв и анти тест драйв) Жизнь в деревне (Січень 2019).

Anonim

Разбира се, мишките са неприятни съседи, които живеят в почти всеки дом. Да се ​​отървем от тях не е толкова лесно, защото ако не предприемете никакви действия, броят на вредителите може да се увеличи експоненциално. Важно е да се помни, че използването на химически методи за отравяне с гризачи могат да получат нежелани последствия под формата на изгаряния по кожата на домакините или отравянето на домашни любимци.

Има безопасни методи за влияние върху насекоми, и преди всичко е ултразвуков Repeller, която е в състояние да се разсее звуците несъвместими с плъхове и прилепи. Този метод е абсолютно безвреден за човешкото ухо и домашни любимци. Принципът на нейната работа, както и каква марка да избере устройството, ние смятаме по-долу.

Какво е ултразвукови Repeller мишки и плъхове, по-добре

Преглед на ултразвукови устройства срещу мишки и плъхове са съвсем различни. В зависимост от района на вашата къща, избраният модел на устройството на мишката е различен. Ефективността на електрическата ключалка е доказана от много потребители, които оставят своите отзиви онлайн във форума за контрол на гризачите.

1. Typhoon е ултразвуков репилатор за мишки и плъхове, който може да бъде доста полезен за сгради, където се намира производственото оборудване.Универсалността му е в няколко режима на захранване, т.е. тя може да работи както от батерии, така и от мрежата. В комплекта има няколко крепежни елементи. Не очаквайте незабавен резултат, гризачите ще напуснат дома ви не по-рано от 4 дни след началото на устройството. Според прегледите най-добрият ултразвук идва от тайфун. За удобство на потребителите, устройството има няколко режима, които могат да се използват както в изоставена стая, така и в дома ви.

2. Electriccock - ултразвуков репелер на мишки и плъхове, също е в състояние да засегне насекоми. Основното предимство на устройството е, че той има вграден сензор за LED, който може да укрепи силата на самото устройство. Ако в стаята, където ще го използвате, има такива домашни любимци като декоративни плъхове и хамстери, се препоръчва да се намери нова къща за известно време, тъй като чувствителността на тези гризачи е доста висока за тези устройства.

Ако смятате многобройните ревюта на форумите, тогава можем да кажем с увереност, че най-голямата мощност е на разположение с устройство, наречено Grad, срещу гризачи. Това е универсално устройство, което може да работи в няколко режима, както и да отблъсне малки насекоми, включително комари. Ако разгледаме устройство, направено от самите тях, можем да забележим нисък индикатор за плашещи гризачи в къщата.

Ултразвукова мишка Repeller чиста къща

В случай, че площта на вашата къща е повече от 150 квадратни метра, тогава ултразвукова почистваща къща е по-добра от предишните. Той е в състояние да покрива големи площи и е 100% безопасен за използване в стаи, където има малки деца или домашни любимци.След първото приложение гризачите ще напуснат дома ви в продължение на 3-4 дни.

Коментари за торнадо 200

Анализирайки рецензиите в интернет за устройството Tornado 200, можете да забележите стабилен резултат за дълго време. Въпреки това, трябва да се помни, че трябва да има свободно разстояние около устройството, което ще увеличи ефекта на устройството.

Ултразвуков репелер на гризачи и насекоми

Използвайки устройство, което постоянно ще ви отърве от гризачи, е важно да помните правилните начини за грижа за него. Не измивайте уреда с вода, премокряйте го прекалено много, или го оставете да влиза в контакт със слънчевите лъчи. Веднъж седмично е необходимо да го избършете със суха, естествена, без влакна кърпа, а след това ултразвуковият репелер може да ви служи дълго време.

Електронен репелер на мишки и плъхове - по-добри отзиви

Ако имате избор, кое устройство предпочитате, трябва да изчислите точната площ на жилището си и след това да направите своя избор. Universal се считат за Ridex Plus, Regen и Tsunami. Купете ултразвуков репелер на гризачи може да бъде във всеки железопътен магазин.

Ултразвуков решет на мишка със собствени ръце как да го направите

В случай, че не искате да използвате закупено устройство или котка, можете да използвате устройство, което можете да направите сами. За това ще ви трябва:

1. LED.

2. Резистор.

3. Кондензатор

4. Малки неща, за да създадете устройство за дънни платки, което да отблъсне гризачите.

Repeller и електрически мишки в електроцентрали

В допълнение към ултразвуковия репелер на мишки и плъхове има електрическо устройство за отчуждаване на гризачи. Според потребителите в мрежата, той е много по-малко ефективен от своя предшественик.Въпреки това, ако къщата ви има достатъчен брой домашни любимци, препоръчително е да се даде предпочитание на ултразвук.