Ультразвук проти тарганів: особливості використання та оцінка ефективності

Січень 2019

Відео: Домашние средства от тараканов и муравьев - Все буде добре - Выпуск 78 - 13.11.2012 (Січень 2019).

Anonim

Хлебарките могат да бъдат унищожени с помощта на ултразвук човечеството в момента се стреми да осигури метод за да се отървем от насекоми, не му позволява да живее и заема къщата. Какво просто не отиде да играе - пелин, мания, молитви и конспирации. С развитието на физиката нови технологии винаги са били използвани за създаване на такива инструменти срещу паразити. Резултатът от търсенето е появата на ултразвукови репеленти срещу комари, бенки и накрая, хлебарки. Но колко такова устройство е ефективно - изгубват ли се неприятни съседи от дома?

Какво е това и как работи?

Ултразвуковото електронно устройство за хлебарка е малко устройство, което излъчва вълни с определена честота. Устройството работи от мрежата. индикатор Предлага лампа уведоми, че устройството работи и ще издава звук - човешкото ухо не чува добре, така че единственият начин да се разбере, че ултразвуковата спирачка в момента работи. Производителите препоръчват инсталирането на репелер само за площ от не повече от 80 квадратни метра. m

Прогнозен ефект

Смята се, че хлебарките няма да изчезнат веднага. Но ефектът ще се натрупа и след 2-3 дни те ще напуснат къщата. Първоначално тя ще изглежда още като нашествието на вредители - но увеличаването на броя им се казва само, че устройството работи срещу тях и насекоми изпълзяха всички пукнатини да се измъкне от къщата.

човечеството в момента се стреми да осигури метод за да се отървем от насекоми, не му позволява да живее и заема къщи

Препоръчително е да използвате устройството са включени няколко дни след изчезването на хлебарки. От време на време е необходимо да се увеличат до насекомите не се върне.

Нашите читатели препоръчват!

За да се отървете от хлебарки, нашите читатели съветват репелера за отхвърляне на вредители. Работата на устройството се базира на технологията на електромагнитните импулси и ултразвукови вълни! Абсолютно безопасен, екологичен агент за хора и домашни любимци.

Прочетете повече тук …

Защо обръща

Потребители са привлечени към устройството някои детайли, които наистина създават усещане за перфектна инструменти:

 • не е необходимо да се предприемат никакви действия, за да се унищожи хлебарки - достатъчно, за да включите устройството и да забравите за нея и насекоми;
 • и няма вреда за здравето на хората и домашните любимци;
 • устройство може да бъде конфигуриран по различни начини, избор на честотата на комари, мишки;
 • няма нужда да почисти стаята, след като хлебарките.

Ултразвуково изследване на определена честота не убива насекоми. Но това ги прави неудобни, а те да си отида от тези места, където има постоянна експозиция на ултразвук върху тях. Най-малко, това е, което производителите твърдят устройства.

В допълнение, ултразвук като ефективно действа и други паразити и минус; комари, бълхи, дървеници.

Купете устройства Горещо препоръчвам само на официалния сайт на производителя.

Ултразвуково Repeller електронен хлебарка е малък priborchik който излъчва вълни с определена честота

Изследвания подтекст

ултразвук срещу животни, използвани за дълго време.Принципът е известен - ултразвуковите вълни са особено силни на животните, които комуникират с тях. В този случай устройството просто "удря настройките" в насекомото и го разстройва. Ултразвукът засяга и тези животни, които не комуникират с него, но те реагират. Почти всички живи същества ултразвук може да доведе до негативни чувства, безпокойство и пристъпи на паника, депресия, потиснатост дейност. Но това изисква определена и достатъчно висока честота.

Съответно, разбираемо е защо комарите летят добре, ако устройството работи, защото те общуват с помощта на ултразвук.

МОЛЯ ЗАБЕЛЕЖКА!

За бързо се отървем от бълхи има само три жизнеспособни опции:

 • Повикване дезинфекция услуги (скъпи);
 • Закупуване на електронно устройство за размяна (1390 рубли);
 • Химикали (съмнителен ефект).

  Прочетете повече тук …

  Хлебарите не използват ултразвук. Но те могат да се предприемат, ако устройството срещу тях издава звуци с определена честота, които започват да потискат живия организъм.

  Почти всички живи същества ултразвук може да доведе до негативни чувства, тревожност и пристъпи на паника, депресия, потиснатост дейност. Но това изисква определена и достатъчно висока честота

  Предимствата на устройството

  • са лесни за използване;
  • служи дълго време;
  • не изисква батерии;
  • работи денонощно;
  • може да се използва в детските стаи;
  • не предизвиква шум;
  • не изисква почистване на стаята.

  Недостатъци Repeller

  Възниква въпросът: ако електромагнитния Repeller на зли духове, включително хлебарки, толкова добри, защо все още е в търсенето "дихлорвосът" и "Борба"?Оказва се, че не всичко е толкова розово, колкото звучи в началото.

  Многобройни прегледи на потребителите на устройства показват, че ултразвуковият електронен репелер от хлебарки е неефективен или причинява негативни последици.

  Оказа се, че ултразвукът наистина отблъсква насекоми. Но с честотата, в която той действа върху тях, той е неприятен за други живи същества. Ако увеличите нивото на честотата на звука до поне някакъв видим ефект за неканени гости, домашните любимци започват да показват тревожност, губят апетит и особено чувствителни хора и деца, главата започва да наранява и здравословното състояние и настроението се влошават. Ако намалите нивото на честотата, тогава ултразвуковият електронен репелер от хлебарки се превръща в невинен предмет, според който обектите на влияние биват пълзящи.

  Ултразвуковият репилатор, който наистина помага да се отървете от различни насекоми и хлебарки, е относително скъп

  В резултат на това невъзможно е устройството да се използва. И химическите инсектициди започват да изглеждат по-печеливши придобивания и по-ефективен начин за премахване на паразитите.

  И най-големият недостатък е ултразвуковият репилатор, който наистина помага да се отървем от различни насекоми и хлебарки, е относително скъп. Ето защо, ако не можете да си позволите такова средство, по-добре е да използвате "Dichlorvos" за унищожаване на хлебарки.

  На практика

  Оказа се, че ултразвуков електронен репелер от хлебарки може да намали броя на насекомите в къщата много малко. Въпреки това, инструментите на някои производители позволиха да се намали значително населението на барбекю в апартамента.В допълнение, страхливите често се използват като превантивна мярка в сгради с няколко блока.

  Ултразвуков супа привлекателна, но не толкова ефективна, колкото най-често срещаните инсектицидите

  Ако устройството срещу вредители закупени, трябва да се монтират на места, където човек не е постоянно, за да не изпитват негативните ефекти върху самото право.

  Така ултразвуковите устройства са привлекателни, но не толкова ефективни, колкото най-често срещаните инсектициди. Оттук възниква въпросът - струва ли си да плащате повече и чакате по-дълго, когато можете да се отървете от хлебарки по стария начин много по-бързо.

  Електронен уред за хлебарка (видео)