Використання спрею чистий дім від тарганів та інших засобів

Лютого 2019

Відео: SCP-261 Pan-dimensional Vending Machine | Object Class: Safe (Лютого 2019).

Anonim

Различни средства за защита срещу хлебарки се появяват на пазара с невероятна скорост. Едно лекарство се различава от другото. Някои се продават дълго време, други изчезват без следа. За една не скъпа, но ефективна подготовка на руското производство, е възможно да се носят спрей Clean House от хлебарки. Семейството на хлебарки, с висока степен на самосъхранението, стоически издържа всички химически атаки, продължавайки да се размножават още повече.

Каква е бариерата за развъждането на хлебарки в апартамента? В имената на наркотиците и компаниите, които ги произвеждат, може да се объркате. Следователно, тъй като няма достатъчно информация за ефекта от това или това лекарство, е много трудно да се избере подходящ гел. Проверете ефекта си само след прилагане.

"Чиста къща" е универсално лекарство и е предназначено да неутрализира всички паразити в дома. Предлага се под формата на аерозолни кутии и прах. За по-голям ефект от лечението в стаята се препоръчва едновременно да се използват и двете препарати.

Опции строителство

инструмент е на разположение в аерозол и готов за употреба, просто разклати кутийката добре. Състав аерозол се състои от две химични елементи - тетраметрин и циперметрин. Тези компоненти, когато се използват заедно, причиняват невронно-паралитични ефекти в насекомите, в които те умират.

За удобно формулировка спрей в пукнатините в неудобни места, се използват специални дюзи, които се продават с аерозолен спрей. Пръскането се препоръчва само в защитни гумени ръкавици и задължително в респиратор. Продуктът е доста опасен за човешкото здраве и домашните любимци, така че преди да го използвате в къщата, трябва внимателно да проучите инструкциите, приложени към него.

Ефектът от този наркотик идва директно в контакт с него по тялото хлебарка, което означава, че процесът трябва да бъде всички вероятните места на местообитание, което е цокълът, пропастта между мебелите и от вътрешната страна на радиаторите, покрай врати, формира синусов изостанали тапет. За да направите това, трябва да използвате праха "чиста къща", да го разпръснете на местата, където можете да живеете и да събирате хлебарки. Това ще помогне за унищожаване на оцелелите насекоми и техните млади животни, което ще се появи от останалите яйца, поставени по-рано.

Характеристики и предназначение на препарата

Clean House Cleaner е руско развитие и се произвежда в Русия. Този спрей има 4 клас на опасност, което означава, че продуктът е с ниска токсичност и не представлява голяма опасност за човешкото здраве. Затова може да се използва свободно в ежедневието.

Тя може да бъде полезно да се използва не само срещу населението на хлебарка, но също така и срещу други насекоми, които вече са се заселили в дома. Лесно разрушава дървеници, бълхи, мравки и други вредни насекоми. По този начин той ефективно се справя с всички домашни вредители.

Ефекти на препарата

Това лекарство се състои от две отровни съединения - циперметрин и тетраметрин.И двете вещества имат нервно-паралитичен ефект върху тялото на хлебарки и други насекоми, които се допълват взаимно. Ако тетраметринът действа върху нервните импулси, които стигат до мускулните влакна, и това ги блокира, така че те работят с внезапни прекъсвания, причинявайки парализа и след това смъртта на насекомото. Този циперметрин действа по същия начин като тетраметрин, но в същото време подобрява неговия ефект.

В спрея, използвана срещу хлебарки, се съдържа пиперонилбутоксид, който може да увеличи ефективността на препарата и по този начин да повиши ефективността на отрови.

Разлики в препаратите

Средства Чистата къща, направена на прах, има по-силен и по-бърз ефект върху хлебарки отколкото аерозол или гел, но е по-токсичен. Смята се, че то е по-токсично и опасно за човек, който може да има неразположение от него. Също така, прахът е по-малко удобен за употреба, тъй като той трябва да бъде разреден преди обработката на жилището, не е удобно за тях да запълват празнината между мебелите и первазите.

Спреят и гелът са по-малко токсични и удобни за употреба. Но за разлика от разредения прах, тяхната продължителност на излагане на насекоми не е достатъчно дълга. Преди началото на примамката на насекоми в къщата е необходимо да се направи изчисление на потреблението на лекарството на m² жилища. Ако въпросът е за преследване на насекоми с аерозоли, тогава апартамент с приблизително 80 квадратни метра ще бъде достатъчен за една бутилка. Прахът се наводнява с вода и се разтваря в изчислението - 1 литър - 10 грама.

За стръв хлебарки най-предпочитани за използване на аерозол или гел са по-лесни за дезинфекция на помещението, и тяхното потребление ще бъде по-малко, отколкото е необходимо, за да убие дървеници.

Противопоказания и опасности

Производителите на съвременни препарати за унищожаване на домашни насекоми все повече третират два фактора - противопоказания и опасност. Днес сигурността на хората е поставена на първо място. Следователно, концентрацията на отрови в аерозолните кутии се изчислява по такъв начин, че ако се приложи правилно, тя не може да причини значителна вреда на дадено лице. В същото време, отровата трябва да бъде достатъчна, за да отрови хлебарки.

Продуктът "Чисто хаус" има четвърта степен на опасност и ако попадне на кожата, може да се появи неприятно дразнене. След като влезе в дихателните пътища, капки аерозол причиняват кашлица или силен кихане. При поглъщане, човек може да получи общо безпокойство, гадене и слабост. Ако сте предразположени към алергични атаки, страдащи от астма и признаци на други респираторни заболявания, е по-добре да не започнете дезинфекциране на помещения.

Не забравяйте, че пръсканата в стаята означава от аерозолна кутия, може да се настани на храна. Следователно, преди пръскането да започне, те трябва да бъдат опаковани в запечатана опаковка и безопасно скрити. Най-безопасното място за хранене е хладилник, а в краен случай - балкон.

Предимства на чистата къща

Да разгледаме всички предимства на капан, аерозоли и спрей Clean house.

  1. Желаната ефективност на капака вече е видима след първите часове обработка на жилището. Хлебарите загиват в рамките на два дни и ако в допълнение към употребата на прах или гел, новопоявили се от предварително поставени яйца на индивиди не могат да издържат дълго. Тъй като след раждането на тялото си е доста слаб, за тях достатъчно дори минимална доза отрова да умре.Напълно се отървете от хлебарки в къщата може да бъде в рамките на 14 дни, това е добра бариера за размножаване на насекоми.
  2. Доста достъпно средство. Тя може да бъде закупена във всички битови химически магазини и ветеринарни аптеки. Има възможност за поръчване в интернет.
  3. Лесни за използване аерозоли и капани. За някои потребители е трудно да се размножава прахта до определена концентрация и прилагането на спрей или гел "чиста къща" няма проблем, производителите са се погрижили за тях предварително.
  4. Спрейът може да бъде обработен и мека мебел, не оставя следи след саниране.
  5. Няма неприятна специфична миризма. Тя бързо се изпарява след кратко издухване и ви позволява да се чувствате комфортно след саниране.

Недостатъци на подготовката Чиста къща

Клопки Чиста къща работи за кратко време. Следователно, след известно време, хлебарките, които са оцелели или идват от съседите, ще живеят и ще се размножават. Това означава, че скоро ще бъде необходима повторна хигиена. За да се отстрани този недостатък, почистващата къща трябва да се използва с прах или друго средство, което има трайно въздействие върху насекомите.

За целите на превенцията най-добре е, след саниране, да се използват специални капани или примамки с добавяне на борна киселина - това е добра бариера за възпроизводството на насекоми. Тогава оцелелите от лечението, както и насекомите, които са дошли отново от съседите, ще загинат в капани или ще бъдат отровени от отрова. Най-добрите средства за защита от хлебарки, с изключение на Spray Clean House, са капанът Taiga и изтласкващият гел.

Капанът Taiga съдържа специална стръв с инсектицид. Насекоми пълзят там, ядат отрова, после се връщат в колонията и вече заразяват веригата от други насекоми. Trap Taiga работи безпроблемно и веднага веднага можете да отровите цялата колония от хлебарки, които са се установили в апартамента.