Використання дігтярне мила від вошей

Січень 2019

Відео: МЫЛО от ПРЫЩЕЙ - Почему нельзя умываться с мылом? (Січень 2019).

Anonim

Много вероятно са се сблъсквали с появата на вредни за кръвта вредители, напр. И ако сте запознати с проблема с въшки, и, което търсите доказан, ефективно и най-важното, безопасен продукт, опитайте се да катран сапун срещу въшки и други насекоми. И какъв начин на използване е по-ефективен?

Има ли кафяв сапун наистина помощ

Има ли кафяв сапун помощ за въшки? Birch катран всъщност се отървава от нита и въшки, като

 • На първо място, това е много лоша миризма на насекоми, които могат да изплаши почти всички вредители.
 • Второ, структурата включва бензен, които за хора е напълно безопасно, но е ефективен срещу нита, тъй като има много вреден ефект, засягащ техните нервни центрове.
 • На трето място, в dogte може да открие фенол и неговите производни, които, попадаща върху тялото на насекоми, те могат да причинят значителни щети и изгаряния.

В резултат на това вредителите напускат тялото или умират във възможно най-кратко време, т.е. лечението е ефективно.

Други имоти катран сапун

катран сапун ви позволява не само да се отърве от вредители, но също така има и редица други еднакво полезни свойства:

 • Birch катран спомага за възстановяването на водния баланс на кожата, който е напълно си без сушене, и дори помага да се поддържа влага, която след ухапване е много важна (след прилагане на повечето други средства, кожата обикновено е много суха, тънка и склонна към увреждане).
 • Този инструмент има антисептично, противовъзпалително и заздравяване на рани ефекти, така че това ще помогне за отстраняване на последствията и нита ухапвания. Често, всички те са силно изпечени и това може да доведе до инфекция под кожата.
 • Брезовият катран помага да се унищожат не само насекомите - вредители, но и патогенните микроорганизми, които често живеят на кожата.
 • Има и лек анестетичен ефект, който след доста неприятни и болезнени ухапвания нита или лечение въшки, че понякога се забавят, ще бъде много удобен.

Предимства и недостатъци при използването на

Сапунът, както всеки друг продукт, има плюсове и минуси. Струва си да започнете с предимствата, има много повече от тях:

 • Брезовият катран е абсолютно естествен продукт, така че можете безопасно да започнете лечението. Няма синтетични инсектициди или отрови, аромати, изкуствени добавки и други компоненти. Продуктът се получава от бреза катран.
 • Сапунът е напълно безвреден и безопасен за хората и това е доказано от трихилозите (много от тях съветват този сапун).
 • Продуктът е подходящ за употреба от ранна възраст, лечението на деца от педикулоза е разрешено. За други съвременни специализирани средства това не може да се каже, те не се препоръчват за обработка поради тяхната токсичност, макар и минимална.
 • Сапунът от катран може и е много полезен за употреба при увреждане на кожата, като ожулвания и драскотини. Други средства не трябва да се прилагат на нарушените терени са били в контакт с раната може да изпита дискомфорт и лечебен процес се дължи на бавното проникване на агресивни агенти.
 • Повече от достъпната цена на този продукт. Повечето съвременни лекарства срещу ницове и въшки са доста скъпи и обемът е малък. Едно парче от катранени сапуни е достатъчно за дълго време, можете напълно да завършите лечението, така че това е значително спестяване.
 • Миризмата на продукта, която остава върху кожата, ще изплаши ноктите и въшките за известно време.
 • Такова лекарство може да се използва и като редовна профилактика.

Недостатъци:

 • Възможно е да има някои трудности при изплакването на състава, тъй като е доста вискозен.
 • Неприятна миризма. Но за някои съвременни аптечни продукти можете да кажете едно и също нещо. Но ако добавите сапун, например към шампоан, тогава миризмата се неутрализира.
 • Ако влезете в лигавиците, може да почувствате неприятни усещания. Но такъв дефект се простира до абсолютно всички такива средства срещу бълхите.
 • Възможно е алергична реакция, повишена чувствителност към компонентите или тяхната индивидуална непоносимост.

Изненадващ факт: свойствата на брезовия катран са известни на някои диви животни. Например, мечките могат да търкат бреза, за да смажат вълната с катран и по този начин да се предпазят от паразити.

Как да използвате

Използвайте сапун от смола срещу въшки и педикулоза е лесно.

Метод на употреба:

 1. За удобство и максимална ефективна обработка се препоръчва първо да се приготви композицията. За да направите това, около 50-70 грама сапун (този обем ще бъде достатъчно за обработка) решетка на ренде. Получените чипове се разтварят в чаша топла вода. Разбъркайте добре, за да направите пяна. Имаш един вид домашен шампоан.
 2. Сега овлажнявайте главата си и го лекувайте напълно с пяна и много внимателно, в противен случай лечението няма да бъде ефективно. Почистете основно главата.
 3. След пълно лечение, оставете шампоана в продължение на десет минути.
 4. Сега можете да изплакнете добре главата си под топла течаща вода. Едновременно с това се изпържи всяка въшка.
 5. Избършете космите добре, като ги слеете по дължината им.
 6. След пълно изсъхване внимателно проверете всяка нишка.

Предупреждение: една обработка няма да е достатъчна, затова трябва да отделите поне още една. И ако косата е много гъста, а освен това дълго, след това процедурата, описана по-горе, е желателно да се извършва на всеки 4-5 дни за един месец.

Има още един начин. Можете просто да си сапун главата с парче сапун, но след това измийте го ще бъде по-трудно.

Съвети и трикове

 • За да се оцени реакцията на кожата на бреза катран, Опитайте това лекарство върху малка площ на тялото, а през деня гледам реакцията. Ако не се наблюдават промени, може да се стартира пълноправно приложение. Ако имаше зачервяване, обрив, дискомфорт, тогава лекарството вероятно не се побира.
 • Придобийте изключително естествен и качествен сапун от въшки и нишки. Можете да направите това в специализиран магазин или аптека.
 • При продажба можете да намерите средства в течна форма, но на базата на същия компонент. Лечението с тяхна помощ е по-удобно и удобно. Така че, можете да си купите шампоан.
 • За предотвратяване, може да се добави калциев лазм за въшки и гърди към всеки шампоан.
 • Можете да си купите готов шампоан на базата на компонент като бреза катран. С него можете да се възстановите и от педикулит.Но не забравяйте да научите как да използвате този инструмент.

Сега можете да възстановите и напълно да премахнете вредителите.