Оцет від клопів в квартирі - обробка квартири оцтом від клопів

Січень 2019

Відео: Как бороться с клопами в квартире? (Січень 2019).

Anonim

ли дървеници оцет - коментари

При избора на средства в борбата срещу дървеници да им тормоз често предпочитаните народни средства. Един от популярните средства, които помагат да се отървете от неканени гости, е оцетът. Има няколко причини за това и съществуват положителни и отрицателни аспекти на използването му.

Плюсове:

НАШИТЕ ЧЕТЕЛИ ПРЕПОРЪЧВАТ! В борбата с бъговете нашите читатели се съветват от отстраняването на пестициди. Електромагнитни и ултразвукови технологии със 100% ефективност се справят с дървеници, хлебарки и други насекоми. Абсолютно безопасен, екологичен агент за хора и домашни любимци. Прочетете повече тук …

 • Евтиност и достъпност;
 • Миризмата му не е токсична, като миризмата на инсектициди;
 • Алтернативно средство, чрез което можете да отровите паразити, ако къщата е алергична, деца, животни;
 • Ароматната миризма бързо се ерозира и не продължава толкова дълго, колкото инсектицидите;
 • Безопасен за хора и животни;
 • Явно на пръв поглед, лекота на използване.

Недостатъци на оцетната киселина. Помага ли този инструмент? Страхуват ли се от боклук от оцет?

Според прегледите на оцетната киселина в борбата срещу домашните кръвопийци - този инструмент помага, но с някои резерви.

 • Помага за ецване с незначителни насекоми.
 • Инсектите не реагират на миризмата, убиват се от киселина, когато ударят тялото, ядат я.
 • Помага, ако буболечката буквално ги излива и повече от веднъж. Ако просто поръсите и пръскате, това няма да стане.
 • На яйцата няма почти никакви бъгове.
 • Добра профилактика.
 • Евтиността е относителна. Имате нужда от много пари и за тези пари можете да си купите аерозолна кутия, чийто ефект е по-гарантиран.

Както казват много хора, това средство помага да се освободим временно от проблема, а насекомите се връщат отново във времето.

Как да използвате оцет да се отърве от дървеници - рецепти

Това киселина в борбата срещу битови вредители в апартамента за преследване използва в чист вид или в смес.

 • За да подобрите ефекта, направете смес за тази рецепта: 90% разтвор, алкохол, нафтален. Със смес, лекувайте насекомите, леглото, местата за проникване на кръв.
 • Втората рецепта, която помага да се отървете от насекомите: оцет и пелин тинктура. Тази смес се използва, за да отблъсне насекомите от сън.
 • Третата рецепта: оцет и терпентин в съотношение 50/50. Спрей с пулверизатор на бъг, плинт, диван, мебели.

С тези смеси борбата ще бъде по-ефективна.

Как да разреждаме оцет за лечение на апартамент от дървеници

Киселината може да има различни концентрации. 9% се използват за примамка на паразитите. В силна концентрация е опасно за човек - той може да изгори ръцете и нещата, да изгори дихателните пътища.

НАШИТЕ ЧЕТЕНЕ ПРЕПОРЪЧВАМЕ! За да се отървете от клането, нашите читатели съветват репелера за отстраняване на вредители. Работата на устройството се базира на технологията на електромагнитните импулси и ултразвукови вълни! Абсолютно безопасен, екологичен агент за хора и домашни любимци. Прочетете повече тук …

Методът на пропорция се използва за отглеждането на оцет.

 • 1. V е необходимото количество оцет в ml,
 • 2. С края. - необходимата концентрация на разтвора, в%,
 • 3. С реф. - наличната концентрация на същността, в%,
 • 4. V вода - очакваното количество вода, необходимо за производството на 1 литър разтвор, в ml.

Формулата за изчисляване на изчислението за 1 литър изглежда така: V = C con. Х 1000 / С исх

Как да се лекува апартамент с оцет от бъгове?

Премахването на това народно лекарство от домашни бъгове в апартамента е дългосрочна и мъчителна задача. То помага за унищожаването им, ако попълвате апартамента им.

Заслужава да се отбележи, че този метод не помага, ако намерят насекоми, например на рафтове или в технологии.

Най-важният етап в процеса на примамка е да се определят всички места на бъгове. Апартаментът трябва да бъде внимателно и методично инспектиран. И след това излее това означава.

Как оцетът работи върху бъгове?

Оцетната киселина може да се използва за борба с кръвоносните съдове. Той действа върху паразити, както и върху хората. Миризмата дразни усещането за миризма и когато удари вътрешните органи, тя ги корозира. Намажете миризмата на насекомо, ако стигне директно в бутилката. В апартамента той само ще го дразни и изплаши, тъй като миризмата в стаята бързо се разсейва и изчезва напълно.

Възможно ли е, с помощта на оцет, да унищожите бъгове в апартамента завинаги?

Този метод не помага да се отървете от насекоми толкова ефективно, колкото и професионалните, химически инсектициди. С очевидна простота и евтиност, ще трябва да го използвате, за да постигнете резултата от буквално купуване на апартамент в него.

Този метод помага да се отрови насекоми с много малко инфекция в началния стадий на живот в апартамента.И както мнозина казват, във времето те се връщат. Но можете да ги плашите дълго време - до шест месеца.

Най-надеждният метод за използване на паразити е инсектицидите за домашна употреба или помощта на професионални специализирани услуги.