Чого бояться постільні клопи і чим їх труїти?

Как бороться с клопами в квартире? (Відео July 2018).

За да се отървете от враговете и да извършите наистина ефективно унищожение, трябва да знаете от какво се страхуват. Същото важи и за насекомите в леглата. Има много народни средства и химически препарати, поради които бъгове за легло ще напуснат живота ви за известно време или завинаги. Следните фактори могат да доведат до смърт или поне до неутрализиране на вредители:

  • промяна в комфортната температура;
  • ярко осветление;
  • остър мирис на тъпан и пелин, както и парфюми;
  • химия.

Важно е да знаете! Водните паразити са безразлични към ефектите на водата.

НАШИТЕ ЧЕТЕНЕ ПРЕПОРЪЧВАМЕ! В борбата с бъговете нашите читатели се съветват от отстраняването на пестициди. Електромагнитни и ултразвукови технологии със 100% ефективност се справят с дървеници, хлебарки и други насекоми. Абсолютно безопасен, екологичен агент за хора и домашни любимци. Прочетете повече тук ...

Какво не харесват бъговете на леглото и от какво се страхуват?

Не е случайно, постелки изедници упражняване правата на хапки, да го направи през нощта (3-4 ч - връх). Веднага щом светлината се включи, те избягат. Този факт може да се използва за откриване на местата за натрупване на домашни вредители в къщата.

Миризмата на пелин помага да се изявят вредителите на леглото за един или два дни. Пелината е една от най-известните народни средства за борба с човек с паразити, който смуче кръв.Също така сред народните средства за защита, използвани в апартамента, са танцуващи. Домашните й паразити също не харесват, така че можете да слагате тази трева близо до леглото.

Дървените буболечки се страхуват от студ и студ

Домашните насекоми не обичат студ и студ. Много дървеници дори избягват от горите до райони, в които температурният режим се променя. Те са удобни да живеят и ядат на 20-30 градуса. Но ако стаята вече е 10 градуса, те се чувстват неудобно. Ако апартаментът е по-малък от 10 градуса, паразитите определено ще търсят нови местообитания, защото се страхуват много от студа. По същия начин те не харесват, когато има повече от 38 градуса, така че те могат да бъдат гравирани чрез промяна на температурния режим.

Бебетата се страхуват от светлината?

Ярко осветление е друг ужасяващ фактор за тези насекоми (също като кърлежи). Това слабо място може да се използва по един единствен начин: рязко да включите нощното осветление, за да откриете основните места, където са концентрирани, и да ги убиете с прост физически ефект - чехли или вестник.

Домашните бъгове се страхуват от водата?

Loading ...

Има някои митове: те казват, че в апартаментите, където често се извършва мокро почистване, има по-малка вероятност за появата на домашни паразити. Вярно ли е? Има ли бедрата уплашени от вода? Отговорът на въпроса е недвусмислен: Не. Факт е, че те са безразлични към ефектите на водата. Същото отношение към водата, те имат към магнитното поле. По този начин е невъзможно да ги ецваме с вода.

Народните средства за защита, които се страхуват от бъгове

Кои буболечки от леглото се страхуват - народните средства за леговища помогнат да се справят с тях. Един от най-разпространените методи (особено в домове, където живее детето) е оформянето от миризмата на пелин или тъпан.Домашните паразити не ги харесват ужасно. Друг вариант от 100% е решение на оцет. Смес от оцет, нафталин и алкохол дава отличен резултат.

НАШИТЕ ЧЕТЕНЕ ПРЕПОРЪЧВАМЕ! За да се отървете от клането, нашите читатели съветват репелера за отстраняване на вредители. Работата на устройството се базира на технологията на електромагнитните импулси и ултразвукови вълни! Абсолютно безопасен, екологичен агент за хора и домашни любимци. Прочетете повече тук ...

Какво правят буболечките?

Първата е температурата, която е най-удобна за човек. Това е около 20-30 градуса. Те също така обичат човешката миризма, затова живеят най-често вкъщи в леглото. Чрез ухапване не е трудно да се разбере, че още повече човешка кръв ги привлича. Освен това, тези домашни вредители, за разлика от същите хлебарки, се хранят изключително с кръв.

Как да хванете бъгове?

Като лепкава лента за мухи, се произвежда велкро за хлебарки. Те са ефективни не само за хлебарки, но и за дървеници. Такива капани трябва просто да се поставят на любимите места - под подложката, в местата на разкъсване на тапетите, във вътрешните части на леглото или дивана.

Заслужава си да помним за водата. Просто сложете краката на леглото в силен съд с вода. Тъй като насекомите не могат да летят, лежат главно през краката. И по този начин те ще бъдат блокирани от вода, от която няма да могат да се измъкнат.

Тъй като освен кръвта тези насекоми са малко, което им харесва, е много трудно да ги примамят по друг начин. Примамките за ефективни капани са разработени едва през 2015 г., а сега струват много пари.