Які бувають дрібні від клопів, їх переваги та недоліки

Січень 2019

Відео: Dünya düzeni nasıl değiştirilir? | Küreselleşen Dünya - Toplum #2 (Січень 2019).

Anonim

инсектициден молив - универсален лек, познат на всички, тъй като времето на Съветския съюз. Ако наскоро се съберат дървеници, това означава, че това може да бъде напълно ограничено.

Кредата действа като вирус: буболечките, когато са в контакт с други хора, заразяват цялото население.

НАШИТЕ ЧЕТЕНЕ ПРЕПОРЪЧВАМЕ! В борбата с бъговете нашите читатели се съветват от отстраняването на пестициди. Електромагнитни и ултразвукови технологии със 100% ефективност се справят с дървеници, хлебарки и други насекоми. Абсолютно безопасен, екологичен агент за хора и домашни любимци. Прочетете повече тук …

Ръководство за кандидатстване

Има три варианта за използването на молив

  1. 1Nanesenie линии на потенциални начини дървеници движение. Защитни "граници" - добър начин да се предотврати пристигането на дървеници от съседните апартаменти.
  2. 2 Дезинтеграция на прах, създадена преди това от креда за нарязване. Тази опция дава възможност да се приложи активното вещество в по-дебел слой. В този случай трябва да избягвате получаването на прах в устата, дихателните пътища и очите. Прахът лесно се издига с течение, затова се препоръчва да се разпръсне само в затворени ниши.
  3. 3 Приготвяне на разтвор от креда, разредена във вода, и нанасяне на течност върху повърхността с четка. Разтвор на достатъчна консистенция ще бъде подобен на течна заквасена сметана. Разведен в този молив е удобно да се справяте с тесни процепи.

Популярни моливи

  • Чистата къща е универсален молив със синя, сива или бледожълта, без мирис. Активното вещество е алфа-циперметрин (0,2%). Прилага се в широки ивици (2-4 см) по всички възможни начини на движение на дървеници. Една плитка достатъчно за 20 m 2 повърхност. Ефективен за дълго време (4-5 седмици).
  • Mashenka е най-известната универсална креда. Специална характеристика на това лекарство е комбинацията от две активни вещества - зета-циперметрин (0, 1%) и делтаметрин (0, 05%), които оказват нервно-парализиращ ефект върху бъговете. Моливът има продължително действие.

  • Титаник е универсална креда за инсектициди. Активни вещества - циперметрин (0, 1%) и фипронил (0, 04%), благодарение на които продуктът е ефективен и има дълготраен ефект до 2 месеца. Един молив третира 30 м 2 стаи.
  • Brownie - универсален молив за унищожаване на дървеници и други насекоми. Активното вещество е делтаметрин (0, 15%). Едно кърлеж е достатъчно за обработка на 20-30 m 2 стаи. Дълъг е продължителността на обработваните повърхности.

Всички инсектицидни пастели се характеризират с ниска цена и безопасност за хора и домашни любимци. По-добре е да използвате продукти, съдържащи две активни вещества. Днес най-популярният молив е Машенка. Подобно на другите моливи, тя е много по-лоша по отношение на ефективността от отлагане на течности и не е подходяща за силно замърсено жилище. В такава ситуация тя може да бъде добре комбинирана с най-ефективните средства: течна отрова ще унищожи около 80% от населението на дървеници, а оцелелите ще бъдат издълбани.

Най-добрият начин да използвате креда от бъгове е за превантивни цели.