Які бувають засоби від клопів без запаху

Грудень 2018

Відео: Как Лечить Фурункул? Малышева О Прыщах (Грудень 2018).

Anonim

В някои случаи унищожаването на грешки трябва да се държи няма остатъчна миризма. Такава ситуация може да възникне, ако не могат да бъдат изгонени от апартамента по време на контрол на вредителите или да се отърве от насекомите е необходимо в общите части, детски и лечебни заведения. Въпреки това, повечето лекарства ще оставят остър или неприятна миризма, а е достатъчно да се намери ефективен начин, без този дефект е проблематично поради липсата на подходящи знания.

Какви са лекарства без мирис

Според формата на освобождаването, всички лекарства няма мирис могат да бъдат разделени в три групи: Избор

Нашите Читателска! В борбата с бъговете нашите читатели се съветват от отстраняването на пестициди. Електромагнитни и ултразвукови технологии със 100% ефективност се справят с дървеници, хлебарки и други насекоми. Абсолютно безопасен, екологичен агент за хора и домашни любимци. Прочетете повече тук …

 • Пастели и прахове - не много ефективни, но средствата от дървеници напълно без мирис.
 • Аерозолите са по-ефективни, но могат да имат неприятна миризма, прикрита от аромати.
 • Течните средства са най-добрият вариант, тъй като много от тях са без мирис и достатъчно ефективни.

Пастели

Crayon "Маша" и неговите аналози - една от най-често използваното средство за унищожаване на насекоми. Предимството е, че продуктът е без мирис и не изисква маска или респиратор за работа.Може да се прилага както за хоризонтални, така и за вертикални повърхности, които не могат да се кажат за прах.

Моливи могат да бъдат освободени от малък брой дървеници или за предотвратяване. Ако популацията от насекоми е голяма, са необходими по-ефективни инсектициди.

Прахове

Праховете са прахообразни вещества, често използвани срещу дървеници. Принципът на действие е подобен на креда. Миризмата на праха е много слаба или несъществуваща. Dustam се характеризира със средна ефективност. Подобно на креда, те едва ли ще могат да почистват напълно помещенията със силна степен на инфекция от насекоми.

Когато се работи с прах, прахът не трябва да влиза в контакт с кожата и да вдишва, така че трябва да се извърши лечение с маска или респиратор. Праховете и пастелите са добро допълнение към други инсектициди. Ефективно средство за защита ще унищожи повечето от дървените плочки, а прахът или креда ще убият оцелелите. Някои прахове могат да се използват под формата на разтвори и да се нанасят с четка или спрей.

Най-разпространеният прах - "Чиста къща", "Фенаксин".

Аерозоли

Унищожаването на бъгове със спрейове е относително ефективен метод, ако насекомите все още са малки, изискващи спазване на правилата за безопасност. Основният недостатък е неприятният мирис на много от тях. Има аерозоли, съдържащи аромати, които заместват острия мирис за по-приятна, но по някакъв начин ще бъдат.

НАШИТЕ ЧЕТЕНЕ ПРЕПОРЪЧВАМЕ! За да се отървете от клането, нашите читатели съветват репелера за отстраняване на вредители. Работата на устройството се базира на технологията на електромагнитните импулси и ултразвукови вълни! Абсолютно безопасен, екологичен агент за хора и домашни любимци. Повече тук …

Популярни спрейове:

 • Combatant е универсално средство за унищожаване на всички вредни насекоми.Среща се с аромата на мента и лимон.
 • Raid е универсален спрей срещу домашни насекоми. Тя се различава от острата миризма на активното вещество, което не се припокрива дори с аромата на портокал и лавандула, а ароматите съдържат аерозол.
 • Raptor е универсална подготовка за унищожаване на пълзящи насекоми. Активното вещество е циперметрин. Произвежда се с аромата на мента.
 • Чиста къща - спрей с циперметрин и тетраметрин в основата. Концентрацията на първата е с 13% по-висока, отколкото в доклада.
 • Дихлорвос е аерозол, известен на почти всички. За последен път имаше нови версии на подготовката - Super - притежаващи повишена ефективност; Нео - без миризма; Еко с аромата на лавандула.

Течност

Loading …

Този инсектицид е най-доброто средство за убиване на бъгове, тъй като съчетава висока ефективност и миризма. Течните препарати са емулсии с контактни микрокапсули. За да убиеш буболечките, достатъчно е да ги преминеш през слоя от отрова: наркотикът попада вътре в хитиновата покривка на дървеници и повлиява нервната система. Това прави течните лекарства много ефективни както за борба, така и за предотвратяване на повтарянето на буболечките. Приложените защитни бариери напълно покриват пътя към дома на вредителите. Повърхността се нанася с четка или спрей.

 • Get е най-честата отрова срещу дървеници. Лекарството не съдържа летливи вещества, поради което има слаб аромат на портокал, микрокапсулите запазват ефикасността си няколко седмици.
 • Лондонската зона е едно от най-ефективните средства. Основата е микрокапсули с активното вещество ламбда-цихалотрин (2.5%).Миризмата напълно отсъства. След 14 дни дори най-замърсеното жилище може да бъде освободено от дървеници.
 • Делта зоната е нов инструмент, който печели популярност. Активното вещество е делтаметрин в концентрация 2,5%. Отровата е опасна само за дървеници, не мирише. В 1 литър вода добавете 10 ml от лекарството. След обработката остава само тънък слой, който лесно се измива.
 • Fufanon - друг течен продукт без остър мирис, широко използван за убиване на дървеници. Лекарството е токсично за хората, затова изисква стриктно спазване на правилата за безопасност.

 • Палачът е хипоалергенно анти-бъбречно лекарство, което не мирише. Произвежда се под формата на концентрирана емулсия, която се разрежда в топла вода. Палачът е евтин и ефикасен по стандартите на своята цена.
 • Dobrokhim-FOS е универсално лекарство, водна емулсия. Активното вещество е фентион. Съотношението на разтвора срещу бъговете е 5 ml / 1 l вода. Инструментът е бързодействащ - той действа върху кокили от първите секунди. Първите резултати ще бъдат видими в рамките на 15 минути след лечението.
 • Xulat C25 - нов универсален инструмент за европейско производство, подходящ за борба с бъгове. Основата е хлорпирифос в концентрация 25%. Няма мирис и има дълготраен ефект - до 180 дни.