Що таке гарячий туман і наскільки він ефективний проти клопів

Жовтень 2018

Відео: JFK Jr. His Killers and the Unbelievable Cover-up!!! (Жовтень 2018).

Anonim

гореща мъгла може да се използва, за да убие грешки в почти всички видове помещения метод гореща мъгла е, че инсектицидната смес се нагрява до температура над 50 градуса, след това се напръскват на мястото на поражението. Температурата е висока, веществото лесно се разпространява през стаята, не се установява дълго време.

Принципът на метода

Лечение на дървеници настоящото метод се характеризира с това, че веществото е във въздуха за дълго време. Тя ще попадне в пукнатини, пукнатини. След като аерозолът се охлади, той се установява на повърхността, с която паразитите влизат в контакт. В крайна сметка убиваш всички насекоми.

условия за преработка на дървеници гореща мъгла

Hot мъгла - ефективен инструмент, тъй като дървеници не могат да понасят температури над 45 градуса. Самата субстанция е способна да убие паразита, но инсектицидът продължава своята дейност след охлаждане. Оказва се, че аерозолите, спрейове от обичайния вид губят до един метод.

Важно! Горещата мъгла леко овлажнява апартамента. Ето защо е по-нежен метод за тези предмети, върху които влагата се отразява злокозно.

Работата е чрез използването на специален генератор - е сложна устройство, което няма нищо общо с конвенционалните пръскачка.

Нашите читатели препоръчват!

За да се отървете от дървеници, нашите читатели, се препоръчва Repeller Pest-Откажи. Работата на устройството се базира на технологията на електромагнитните импулси и ултразвукови вълни! Абсолютно безопасен, екологичен агент за хора и домашни любимци.

Повече тук …

генератор на топла мъгла (видео)

Предимствата на метода

генератор на гореща мъгла

 • лечение мъгла е ефективен поради високата температура. Ларвите, яйцата незабавно умират от нагряване. Специалистите са в състояние да повишат температурата до 90 градуса. Унищожаването на дървените плочки е бързо.
 • Методът е добър, защото веществото "виси" във въздуха за дълго време. След това равномерно се утаява над повърхностите. Това дава възможност да се извърши унищожаването на дървеници, които не са умрели през първите часове.

Недостатъци

Лечение на дървеници по този начин има недостатъци:

 • Време работи на няколко отсечки. Един облак със субстанция във въздуха трябва да е известно време. След уреждане, изчакайте още няколко часа. Унищожаването на паразитите по този начин може да отнеме цял ден.
 • Независимо закупуване на генератор, който произвежда мъгла, е проблематичен. Това е скъпо, е ирационално да го купи за едно лечение, по-добре е да се обадя на специална компания.

Наркотикът прониква във всички пукнатини и лесно може да бъде в следващия апартамент и да причини непоправими щети

Важно! Унищожаването на дървените въшки по представените средства понякога е опасно за тези, които вършат работата. Следователно е необходимо стриктно да спазвате инструкциите, носете защитно облекло, спазвайте мерките за безопасност. В сравнение с аерозолите, методът е опасен.

Потребителски рецензии

 • Обработката на мъглата е получила много положителни отзиви.Представеният метод е ефективен, отнема относително малко време. Замразяването на двустаен апартамент ще отнеме един час. Времето, необходимо за утаяване на веществото, е 4 часа. Тогава стаята трябва да бъде вентилирана.
 • Обработката и проветряването отнема доста време. Но резултатът си заслужава. В рамките на един месец нови бъгове няма да се появят. От минусите, тези, които вече са се опитали да отбележат стойността на парите. Ако има малко паразити, струва си да прецените дали сте готови да похарчите голяма сума пари или е препоръчително да изберете други видове лечение. Затова ви съветваме да прочетете статия за алтернативни начини за борба с бъгове.
 • Мъглата дава възможност да не се търси натрупване на насекоми. Проникваща способност на високо ниво, самата субстанция попада в ъглите. Работата продължава бързо. Аерозолът прониква във влакнестите материали. Резултатът трае дълго.
 • Унищожаването на паразити по представения метод може да се извърши в помещения от всякакъв вид, които са се превърнали в убежище на насекоми. Но има някои трудности, когато мъглата се използва в къщи, апартаменти, хотели и бани. Представените помещения са трудни за привеждане в правилното състояние след унищожаването на паразитите. Почистването трябва да се извършва многократно.
 • Използването на гореща мъгла прави възможно отстраняването на паразити в апартамент, дори в най-трудните ситуации. В същото време, рискът от повторение се влошава много. Повторната поява е почти невъзможна.

Основното предимство на генератора за гореща мъгла е фактът, че тази технология може да постигне 100% от резултата още в първите моменти на обработка

МОЛЯ, ЗАБЕЛЕЖЕТЕ!

Има само три ефективни опции за бързо отстраняване на буболечките:

 • Извикване на услугата дезинсекция (скъпо);
 • Покупка на евтин електронен репилатор (1390 рубли);
 • Химикали (съмнителен ефект).

  Повече тук …

  Същността на метода се състои във факта, че пръскането на веществото от насекоми се извършва при висока температура. То веднага не се утаява на повърхността, а за известно време виси във въздуха. Аерозолът може да се изкачи в пукнатини, пукнатини. В допълнение към ползите, има някои недостатъци - това е цената на съоръжението. За самостоятелно приложение тя не се вписва. Въз основа на обратната връзка можем да кажем, че методът е ефективен. Ларвите, яйцата умират почти веднага. Тези паразити, които не са изчезнали, ще умрат по-късно. Само специалистите са в състояние да свършат правилно работата си.