Чого бояться миші - народні засоби для боротьби з мишами

Січень 2019

Відео: Как избавиться от мышей, фантастика! (Січень 2019).

Anonim

Отърви се от гризачи в къщата ще помогне на най-различни народни средства, много от които са предназначени не да ги унищожи и уплаха. Предимството на тези методи е, че те често са рентабилни, лицето не влизат в контакт с жертвата или живи животни, телата им не се разлагат в къщата. Освен това, почти всеки такъв метод е съвсем проста и може да се използва необучен собственик на помещенията, където има една мишка.

Мишка в къщата, за да се отървете от тях и това, което те се страхуват от

Ако началната отглеждани мишката, след което се отървете от тях, по следните начини:

1. Химическа - може да донесе вредители в къщата с помощта на отрови. Ефективно химически препарат изпълни дори унищожаване на голяма част от населението на вредители в рамките на 4-6 дни. Най-популярните инструменти са лекарства, "Буря", "Rat смърт", а други;

2. Механична - да се отървете от вредителите ще помогне капан хуманно или нечовешко тип. Традиционно, търсенето на закупена рамка капан за мишки, а наскоро се появи никой метод за производство на капаните с материала под ръка. Например, пластмасови бутилки, половината от които се нарязват, след това нарязани остър смола и сгънати навътре, се поставя на дъното на примамката (бекон, колбаси, фъстъчено масло).Мишки от всякакъв размер лесно да проникнат в интериора, да излязат от бутилката няма да дадат венчелистчета. Група от такива елементи от 3-5 части се поставя по стените, при движения на мишката;

3. Фолк - мишки се страхуват от тяхната неприятна миризма, звук, светлина, всички използват народни средства за проблем с поканените гости не са решени, и то бързо. Например, хлорът, наводнен от движенията на мишката, ще ги принуди да се преместят да живеят на улицата. използването на трошен пепел, които трябва да бъдат поръсени етаж успешно също се случва - цялата мазе района и в страната, така че ние може да продължи, като се остави за зимата, и в жилищни райони. Стандартна кофа от 10 квадратни метра. м. Пепелта силно дразни кожата на лапите на вредители (които могат да бъдат плъхове). Всяко животно, което е било изложено на такова лекарство, започва да го облизва и в резултат на това кожата става още по-ранена. В резултат на това мишките започват да се страхуват от пепел и не могат да бъдат в къщата. Такива народни средства правят възможно да се отървете от неканените съседи в рамките на няколко дни;

4. Биологично - котка, някои породи кучета, невестулки, всеки такъв домашен любимец е готов да се справи дори със значителни популации от вредители. Често една миризма-Mouser животни могат да се отървете от тях, тъй като мишката винаги ще инстинктивно се страхува от котки и други Mouser.

се страхуват от мишки в къщата народни средства за защита

мишките често се страхуват от неприятната миризма, резки промени на светлината яркост, те не могат да понасят силни звуци. Затова народни средства за защита на базата на такива познания може ефективно да се справят с неканени гости (гризачи не обичат всичко това, и прилепи). Например, ако цялата площ на obsadit периметър лайка, мента, касис, бъз, и ако всичко това е много, то този вредител се игнорира тази защита само при конкретен избор няма да бъде.Във всеки друг случай такива народни средства за защита поради тяхната миризма успешно ще защитят частната къща.

народни средства за защита са различни, но всички те позволяват бързо и лесно да се отървете от всяка мишка (без значение дали те са летливи, или нормална), който се намира в къщата, например, с помощта на глас, внезапно появяващи звук.

Достатъчно е да се инсталира в мазето, изграждане на музикална уредба и по няколко пъти на ден, за да го включи на пълна мощност в продължение на 10-20 минути. Обикновено гризачи и летлив "съсед" човек след 2-3 дни предпочитат да променят настаняване, "помощ" от него да вземе правилното решение и наличието на неприятна миризма в стаята. Например, дъбени тигани, пелин, листа от мента. Made още по-непоносима ситуация ще периодично светло и случаите с поява на светлина, която мишки също традиционно се страхува от (летлив, както и). Или метод неприятни "съседи" на човека сам, а заедно тези инструменти позволяват на хората да получат възможно най-бързо до желания резултат.

Каква е миризмата на страх мишка, ако няма котка

традиционната мишка, включително летене, страхуват от остър мирис, който може да бъде:

завод - например, да се отървете от "наематели" ще помогне на млечка, яребици, пелин , мента, кориандър, бъз, ако техните клонове, оставя се разлага в близост мишката се движи в килера, нощно шкафче;

не растително - вредители страхуват миризма на амоняк, хлор, оцет. Ето защо, ако голям брой пасажи ще кърпи, напоени с тези вещества, това ще даде възможност да се отърве от гризачи.

Каква трева са плъховете и мишките, които се страхуват?

Гризачи страхуват от миризмата на голям брой растения (мента, градински чай, вратига, яребици, chernokonya), те са били изложени на периметъра на сградата, следващите се движи в килера.Тази билка трябва да се актуализира периодично, тъй като миризмата на ефективността с течение на времето се пада в това се крие в ущърб на процеса - това е сезонна. Но да се отървете от това минус ще помогне на кориандър (кориандър), който може да се купи през цялата година, този подправки, купен под формата на прах, може просто да бъде разпръснат на пода. Летлив вид нежелани "наематели" не обичат миризмата на лук белени разложен в техния подслон, когато се извършва такава операция, е необходимо да се страхуват от ухапването, което може да се случи по време на изпълнението.

Трябва да се има в предвид, че миризмата на трева не се толерира от мишката, включително летливи, ако не са свикнали с нея, което често се случва във времето.

Вярно ли е, че мишките се страхуват от светлината

Всички нежелани гости на човека, включително летливи видове, не обичат светлината, което е особено драматично, тоест, такава информация е истината. Ето защо, ако къщата често изпълнява своята on / off, тя ще помогне да се отървете от гризачи по-бързо. Ефективни комбинирани ефекти с помощта на миризма, звук, светлина.

Какво е звукът уплашена мишка

Всички животни "незаконно", живеещи в дома на един човек е много страх от силен звук непознато за тях, и изведнъж се появява. Неговият източник може да бъде всичко, например, перална машина с басейн, пълна с всякакви метални тривиалности, работещи в режим на спиране (този метод е измислен от жени). Hi-Fi силен шум за няколко минути в даден момент, включете няколко пъти на ден бързо развалят гризач нервна система и принудена да напусне, но когато едно семейство има една котка, трябва да мисля за това, защото такъв оживен начин на живот воля за това е стрес ,

срещу летливи "гости" може да се използва виси на банките на сайта, другата тромавия във вятърни обекти, важно е, че те са имали голямо количество или те ще останат в къщата.