Які порошки застосовують для знищення бліх

Грудень 2018

Відео: Pablo Escobar el terror,DOCUMENTALES,NARCOS,CHAPO GUZMAN (Грудень 2018).

Anonim

Прахообразни отровни вещества да проникнат през обвивката на насекоми Валентин ни зададе въпрос: "Какъв вид на прах се използва, за да убие бълхи? Колко ефективни са те? "

Бълхи в апартамента - находката не е приятна. И да се намери нещо, което може да бъде абсолютно навсякъде: в леглото си, по силата на цокли, килими, меки мебели, вълна на животни. Много "специалисти", "анти-паразитни посъветвани да не се бърза и да се опитаме да ги донесе нещо естествено (билков, борна киселина, и така нататък. Н.). Но какво да правим, когато тези средства не помогнат?

Какви са средства за бълхи

Към днешна дата, изборът на лекарства, които могат в един миг да унищожи неприятни съседи, достатъчно големи. Но трябва да изберете само два вида фондове (защото бръмбарите отрова може да бъде само от люспите, тъй като тези насекоми са по принцип не може да яде отрова - те се хранят с кръвта):

 • Аерозоли (виж "Raptor", "Raid "," Dichlorvos ") - отровата прониква в тялото на насекомото заедно с въздуха и засяга нервните окончания. Спреите са ефективен начин за незабавно отстраняване на всички бълхи.
 • Прахове (суспензия) - в този случай токсични вещества проникват през обвивка насекоми. Изборът на прахове не е толкова голям, но те се считат за още по-ефективни от спрейове: действието е по-дълго, ефектът е по-добър.

Прахове от бълхи се считат за по-ефективни от спрейове

действие прахове дълги, ефектът е по-добре от

Прахове бълха

В този момент може да изберете следния сух химикал (прахове) срещу бълхи:

 • " Чиста къща ";
 • Фенаксин;
 • Пиретрум;
 • "Брауни";
 • "Fas-double".

Нашите читатели препоръчват!

За да се отървете от бълхите, нашите читатели съветват репелера за отхвърляне на вредители. Работата на устройството се базира на технологията на електромагнитните импулси и ултразвукови вълни! Абсолютно безопасен, екологичен агент за хора и домашни любимци.

Прочетете повече тук …

лекарства е много лесен за използване:

 • просто поръсете предполагаемото находище на бълхи (на пода, килима, зад шкафове, скринове и шкафове, в близост до коритото на вашия домашен любимец);
 • изчакайте; лечението бавно, но сигурно ще отрови бълхите и в рамките на три седмици те ще изчезнат напълно;
 • се препоръчва да се извършва мокро почистване на всеки три до четири дни (измийте стария прах и нанесете нов).

Бълхи в апартамента - находката не е приятна. И да ги намерите, можете абсолютно навсякъде

Може също да се интересувате от статия, в която говорим за начини за унищожаване на билкови бълхи.

Колко ефективни са прахообразните продукти

Ще бъде ли ефективно за Вас точно прахът срещу бълхи, а не аерозолът? Зависи от целта ви преследват:

 • , ако искате бързо да се отървете от паразити, не е - тук са най-добрите за пръскане;
 • Ако имате малко време и искате да се въвеждат паразити, например, в страната, които ще се движат по няколко седмици или бълхи в стаята малко време, най-добре е да се прахове с унищожаването им, нищо не може да се справи.

Ларвите също са замърсени прах, което неминуемо ще доведе до унищожаване на всички семейството на бълхите

Така че, това, което е ефективността на прах:

 • са по-дълги от спрейове (след като сте се поръсва прах, неговите частици постепенно ще проникнат в тялото на бълхи и ги отрови, действието на лекарството ще свърши само когато го измиете);
 • аерозоли не винаги са в състояние да унищожи ларви на насекоми, но праховете се дължи на действието на контакта ще бъдат прехвърлени от един индивид към друг.Ларвите също ще бъдат заразени, което неизбежно ще доведе до унищожаването на цялото семейство на бълхите.

Освен това употребата на прахообразни химикали може да се направи без откъсване от ежедневието: няма нужда да излизате навсякъде, за да проветрявате стаята. И нямат мирис.

МОЛЯ ЗАБЕЛЕЖКА!

За бързо изхвърляне на бълхи има само три ефективни варианта:

 • Извикване на услугата дезинсекция (скъпо);
 • Закупуване на електронно устройство за размяна (1390 рубли);
 • Химикали (съмнителен ефект).

  Прочетете повече тук …

  Как да се отървем от бълхи в апартамент (видео)

  Както можете да си представите, че не можем да точно да кажа, че е по-добре и по-ефективно: аерозол или прах. Всичко зависи от вашето време, броя на паразитите. Но едно нещо е сигурно: ако решите да използвате праха, няма да го загубите. И въпреки че трябва да чакате дълго време, но тогава можете да сте сигурни, че всички бълхи са умрели в апартамент или къща. Просто не забравяйте да измиете следите от лекарството.