Звідки в будинку з'являються прозорі мурахи і як позбутися від них

Розкішні апартаменти, будинки та палаци друзів Януковича - “Гроші” навідались у гості (Відео July 2018).

Прозрачни мравки доставят много неудобства Прозрачни мравки достави много неудобства. Те могат да бъдат определени от жълт прозрачен цвят и малки размери. Насекомите често седи в торбички с хляб, в сладкиши, кутии с лекарства.

Всъщност няма прозрачен цвят на мравките. Възрастните насекоми имат интензивен цвят. Бели или прозрачни паразити са само в първите часове на живота. Ако ги видите, това означава, че някъде близо до тях има гнездо. Прозрачни или бели термити са в Узбекистан или Туркменистан.

Начини на проникване

В апартамента мравки се появяват от съседи или от мазета. Ако не можете да намерите огнището, свържете се със съседите си, може би те също имат проблеми. В този случай, лечението срещу неканени гости ще трябва да се проведе заедно.

Вредителите могат да дойдат от улицата. Това се случва по няколко причини: става все по-студено или насекомите просто отиват на закуска.

И ако условията в къщата им се подчинят, насекомите няма да изчезнат. Те могат да развалят продуктите, да предпочитат мокрите и топло помещения. Ако съседите започнаха да отрови мравките, те са по-склонни да се опитат да се свържат с теб. В този случай е трудно да се открие гнездото.

Нашите читатели препоръчват!

За да се отървете от мравките, нашите читатели съветват репелера за отхвърляне на вредители. Работата на устройството се базира на технологията на електромагнитните импулси и ултразвукови вълни!Абсолютно безопасен, екологичен агент за хора и домашни любимци.

Повече тук ...

Има няколко начина за проникване на мравки в апартамент

Каква е тяхната вреда

Мравките всъщност са далеч от безопасни насекоми. Те, като мухи и хлебарки, могат да издържат на стомашни инфекции и други заболявания. В същото време, апартаментът се чувства неудобно. Вредителите са всеядни, те са привлечени с еднаква сила и захарна купа, както и контейнер. По време на пътуване из апартамента насекомите носят микроби. Размерът на опасността зависи от размера на колонията и състоянието на боклука.

Борбата с насекомите е трудна за провеждане, тъй като основният орган на колонията е женска и откриването, че не е лесно. Кралицата винаги е в гнездото, не търси храна сама. Обикновено гнездото е в стената, пода или в различни кухини.

Мравките могат да понасят стомашни инфекции и други заболявания

Методи за изхвърляне

Най-лесният начин да се отървете от това е да използвате нещо сладко. Мравките са истински сладки, така че методът трябва да работи.

Анти мравки (видео)

 • Вземете малко сладко и половин чаена лъжичка борна киселина. Добавете чаена лъжичка мая. Разбъркайте съставките и ги разстилайте върху плоска чиния. Задайте капана, където се появяват повечето насекоми. Те със сигурност ще се интересуват от примамката и след като я опитат, ще умрат след известно време. Ефектът на смес от борна киселина и дрожди за паразити е катастрофален. След около 2 седмици мравките ще изчезнат.
 • Основното нещо е да намерите пътеки в апартамента. Ако това е дупка в стената - просто го включете с чесън. След това трябва да приготвите следната смес - вземете варен яйчен жълтък, добавете капка мед и боринова киселина на прах.Смесете съставките и смесите бучките. Поставете ги в ъглите на апартамента. Един месец по-късно мравките ще изчезнат.
 • Следният метод ще ви помогне да се отървете от паразитите в апартамента. Намерете местоположението на мравуняка и я запълнете с бензин 76 или дизелово гориво. Мравките ще започнат да откриват мравучка и да махнат матката. Лица, които попадат в средствата, skukozhivayutsya.

Най-простият метод да се отървем от мравки - използвайте нещо сладко

 • това означава, че можете да продължите в апартамента, като аерозол "Fumitoks". Мравките напускат почти веднага и ефектът продължава няколко месеца. По същия начин "Raptor."
 • На пода в апартамента поставете чесън, магданоз или лук. Насекомите не понасят миризмата си.
 • В апартамента разградете отровата от няколко компонента: вода, тренировка, мед. Разбъркайте сместа, изсипете малки съдове и ги поставете на местата на пътеките. След една седмица паразитите ще изчезнат. Този агент отрови ларвите добре, в резултат на това цялото гнездо умира.
 • Мравчетата не търпят такова лекарство като "Абсолютно" . Просто разпространете агента върху контура на стаята (започнете с вратата) и изчакайте. Ако лечението няма желания ефект, тогава си струва да купите "Fufanon" . Развъжда се във вода, концентрацията трябва да бъде 10 милилитра на 100 грама вода. След това сместа се спринцова и стаята се третира.

Борова киселина - ефективно средство за защита на мравките

 • Купете кучешка храна "Front Line" в магазина. Напръскайте ги в апартамента. Паразитите ще изчезнат! В този случай няма насекоми като молци, хлебарки и земни бълхи. Няма миризма.
 • Можете да използвате ултразвукови плашители.Те са включени в удължителни кабели и са изпратени на пътеки за насекоми. Ударът е с помощта на кърлеж, прилича на чукането на кварцов часовник. След 2 седмици няма да има останали паразити. Най-ефективният - Отхвърляне на вредители , можете да си купите тук.
 • Препоръчва се да се използва отрова като "Ruby". Предлага се в пластмасова спринцовка. Действието се отбелязва след няколко часа. От мравките няма да остане следа след няколко дни.
 • В хардуерния магазин пластмасовите шайби се продават от насекоми с примамка вътре. Те ги слагат на места, където се срещат насекоми. След 2 дни паразитите изчезват.

За да предотвратите появата на мравки, трябва да изхвърлим боклука своевременно

Препоръчваме ви да прочетете статията на нашия сайт "Ant-Gels: Views and Action".

Нашите читатели препоръчват!

За да се отървете от мравките, нашите читатели съветват репелера за отхвърляне на вредители. Работата на устройството се базира на технологията на електромагнитните импулси и ултразвукови вълни! Абсолютно безопасен, екологичен агент за хора и домашни любимци.

Прочетете повече тук ...

Профилактични мерки

За да предотвратите появата на мравки, трябва да спазвате определени правила:

 • Изхвърлете боклука своевременно;
 • периодично измивайте подовете;
 • Не оставяйте храната на масите.

Важно! Една мравка няма да ви донесе значителна вреда. Само колониите на матката и мрака са опасни. Ако редовно предприемате превантивни мерки, насекомите няма да ви безпокоят.

Как да се отървем от мравките по народни методи (видео)

От прозрачните мравки в къщата има много неудобства. Те развалят храната, пречат на жителите, могат да понасят опасни инфекции.Насекомите идват от съседите, от избите и от улицата. Никаква мравка няма да започне, ако не намерите храна и вода за себе си в публичното пространство. С оглед на това продуктите трябва да се съхраняват в херметически затворени кутии. Ако се почистват и почистват своевременно своевременно, вредителите няма да се появят.