Звідки з'являються двухвостки і як їх позбутися?

Січень 2019

Відео: Звідки у Рівному з'являються новорічні ялинки (Січень 2019).

Anonim

На ухото, често наричано тандем, се казва това име поради характеристиката " forceps & rdquo; в края на корема.

Те често се заблуждават за хлебарки. Те са всеядни насекоми, които могат да се консумират с удоволствие от издънки, листа, цветя на градината и стайни растения. Близнаците са предимно нощни. В допълнение към неприятното, според мнението на много, дори отвратително, външен вид, те могат много болезнено да хапят.

Къде мога да намеря таверна?

Ухото, което се среща в градския апартамент, в повечето случаи е индивидуален представител. Но в къщи и дървени къщи, до които има двор, те попадат в окото достатъчно често. Обикновено те са привлечени от помещенията мокри и мръсни. Те могат да проникнат през пукнатини и пукнатини. Те трябва да бъдат запечатани на първо място.

Как да се отървем от неканени гости в къщата?

Не е възможно да се измъкне двуетажна къща от къща с помощта на пестициди, тъй като използването им в жилищните помещения е неприемливо. Препоръчва се елиминиране на потенциални места в тяхното местообитание - тъмни помещения с висока влажност.

За да се предпазите от хранене на закрити цветя, третирайте саксиите с оцет отвън. Ароматът му ще изплаши насекомите. Много ефективна мярка включва внимателно обработване на пукнатини и тези места в апартамента, които са избрани за живи насекоми, борна киселина. Този метод е икономичен и много ефективен.На мястото на Ниронинка. няма начин да се запознаете с други народни методи за борба с тези насекоми. Най-удобно е да се образуват бучки от яйчни жълтъци, смесени с борна киселина. Това ще улесни последващото почистване. Имайте предвид, че насекомите не трябва да стигат до водата, което ще намали ефекта до нула.

В допълнение, dihlophos работи чудесно. Те трябва да обработват местата на претоварване на унции. Ако не можете да намерите проблемни области, можете да се свържете с SES. След лечение със специални препарати близнаците ще изчезнат.

Output dvuhvostok на пристройки

В допълнение към дома и градината, diplura може да вземе фантазия до мястото на постоянно пребиваване като навес или гараж. Те могат да бъдат експулсирани от тези помещения чрез прости методи. Първо, препоръчваме да покриете всички съществуващи слотове. Начинът за борба с употребата на прах от борна киселина също е перфектен и ще донесе желания ефект. В допълнение, можете да използвате специализирани домакински отрови, чието действие е насочено срещу насекоми. Друг метод на борба е да се третира стаята с оцет. Вредителите вече няма да могат да живеят в третираните райони, тъй като те се възпират от специфичната миризма на оцет. След лечението се препоръчва да не се отвори стаята за няколко дни. След ецване с химикали, гаражът трябва да бъде добре проветряван.