Який краще вибрати відлякувач щурів і мишей

Січень 2019

Відео: Як зберігають кукурудзу (Січень 2019).

Anonim

Има някои устройства, които не убиват гризачите, но само ги изгони от стаята има устройства, които не убиват гризачите, но само да изгонят от стаята. Разглобяване на различни плашителни възпиращи средства на плъхове и мишки, което е по-добре да се купи недвусмислено да се каже невъзможно. Като имат различен принцип на действие, те успешно изпълняват функциите си, ако изборът е правилен.

Как работят гризачите на гризачи

Често използваните инструменти в борбата срещу представителите на семейството мишки са неефективни. И след използването на отрови, става необходимо да се намерят и след това да се изхвърлят труповете на гризачи. Но има съвсем различен вид лечение срещу мишки. Принципът на тяхната работа е, че те създават неудобство за гризачите, което ги кара да имат мозъчни проблеми. Електронните репелери генерират електромагнитно излъчване или ултразвукови вълни, причинявайки вредители, които развиват страх, последвани от паника и избягват далеч от опасно място.

При анализа на различните репеленти плъхове и мишки на, ясно по-добре купи че е невъзможно да се каже,

В съответствие с принципа на радиационни устройства, генериращи са от три вида:

 1. Ултразвуков Подплашватели на гризачи. Те излъчват звукови вълни с честота над 20 000 Hz, неуловими по ухото на човека, но добре възприемани от други представители на фауната.Честотата на излъчване постоянно варира от 20 до 70 kHz, така че гризачите да не свикнат с него. Ултразвуковото устройство е идеално за употреба в апартаменти, къщи и помещения.
 2. Електромагнитни устройства (репелери). Те изпращат магнитни импулси през магнитно поле, създадено от електрическите проводници. Импулсите се предават по стените, попадат в кухини (норки). Такива страдащи от плъхове и мишки са по-ефективни, защото електромагнитните вълни са слабо погълнати от различни препятствия и вследствие на това покриват голяма площ.
 3. Комбинираните инструменти за действие (ултразвук с електромагнитно излъчване) са най-прогресивните устройства, които не оставят гризачите в състояние да се адаптират.

В първите дни на работа на който и да е репелер, се наблюдава активността на мишката. Това е естествено, защото вече усещат първите признаци на безпокойство и търсят убежище. След 3-4 дни гризачите започват да напускат стаята.

С различен принцип на действие, те успешно да изпълнява своята функция по предназначение, освен ако правилно да определи избора на

Но ние трябва да имаме предвид, че устройствата могат да възпрат домашни гризачи: хамстери, морски свинчета, модни плъхове.

Ултразвуков Repeller (видео)

Ултразвукови устройства

Те са много популярни по цял свят, защото той наистина е добър лек за мишки, ако внимателно следвайте инструкциите. Като имат различна мощност, те могат да се прилагат върху площ от 40 до 1000 квадратни метра. м.

Ултразвуковото устройство може да работи от електрическата мрежа и от батериите. Той е свързан с изхода не по-висок от 1, 5 м от пода за продължителна работа в продължение на 3-4 седмици. Това време е достатъчно за репелера на гризачи да си върши работата.След това устройството е свързано за превантивни цели веднъж седмично.

В първите дни на всеки Repeller наблюдава активност на миши

Към ултразвуков възпиращ устройството не разочаровам, че е необходимо да се вземат предвид редица препоръки:

 1. Не използвайте устройството едновременно с изкуствени примамки.
 2. Избор Repeller плъхове и мишки, е необходимо да се вземат предвид площта и изграждането на съоръжението, тъй като, за съжаление, звуковите вълни се абсорбират от стени, преградни стени, мебели, килими. Ако в къщата има няколко стаи, по-добре е да използвате 2-3 броя по едно и също време.
 3. Ултразвуковия репелер на мишки трябва да променя честотата на излъчването. По-добре е тези промени да се появят автоматично.
 4. Ако няма прекъсване на захранването, е по-надеждно да се използва репелер за гризачи, който се свързва с електрическата мрежа.
 5. Необходимо е да се вземе предвид температурният режим, тъй като някои устройства не работят добре при ниски температури.
 6. Не дръжте ултразвуковия репелер на плъхове включен, след като гризачите напуснат стаята, защото не предпазва от въвеждането на гризачи.
 7. Не можете да използвате електронен репелер от всякакъв вид в къща, където живеят малки домашни гризачи: хамстери, морски свинчета, декоративни плъхове.

Добрите потребителски отзиви имат такива защитни устройства като Typhoon, Tornado и Grad. Те започват да изчистват стаята на гризачите след 4 дни. Може да работи от всеки източник на захранване. Карат комари и други малки насекоми.

Електрическата кана, според потребителите, също функционира добре при функциите си

Електрическата кана, според потребителите, също изпълнява добре своите функции.Пулсиращите LED мигащи усилват ефективността на устройството. Можете да го използвате във всяка стая. Електронната котка работи в два режима: "ден" и "нощ". Ако в стаята няма хора, можете допълнително да включите звуковия сигнал.

Тестване на ултразвукови репеленти (видео)

Използването на електромагнитни репеленти

Electric устройство, което излъчва електромагнитни вълни, които се работи само от електрическата мрежа, както и на принципа на работата му прави невъзможно да се използва независим източник на захранване. Много добро устройство - Pest Repeller Riddex. Може да работи във всяка стая при всякаква температура. Има много добри качества:

 • не причинява пристрастяване при гризачи;
 • не пречи на работата на съществуващите електрически уреди;
 • експлоатационният живот не е ограничен;
 • е екологично чист и безопасен за хора, котки, кучета, риби и птици.

Можете да използвате електромагнитния репелер на мишки и плъхове, ако едно електрическо окабеляване работи по целия периметър на помещението или най-малко по дължината на най-дългата стена.

Необходимо е да се има предвид, че устройствата могат да възпрат домашни гризачи: хамстери, морски свинчета, плъхове фантазия

добре доказан електронен Repeller Pest Отхвърляне - универсално устройство комбинира действие. Тя се бори не само с гризачи. Това многофункционално устройство. Успешно се използва за отблъскване на паразитни насекоми, както и паяци, пеперуди, мухи и мравки. Едно устройство предпазва няколко стаи.

Когато купувате репликатор, трябва да обърнете внимание на наличието на шум по време на работата му. Тя трябва да работи тихо. Друг съвет относно всички видове електронни репелери: практиката показа, че уредите, които са по-скъпи, по-надеждни и ефективни.