Кого кусають постільні клопи

Как кусает постельный клоп (Відео July 2018).

дървеници хапят всички хора, независимо от пол или възраст, но има няколко причини, поради които е жените и децата са уязвими за атака на паразити по-често.

В случай, че дървеници не разполагат с време, за да се размножават и през нощта хапят възрастен мъж, след което се дължи на по-строг кожата от мъже просто не може да забележите, че следа от ухапване, а не да привлече вниманието към сърбеж.

НАШИТЕ ЧЕТЕНЕ ПРЕПОРЪЧВАМЕ! В борбата с бъговете нашите читатели се съветват от отстраняването на пестициди. Електромагнитни и ултразвукови технологии със 100% ефективност се справят с дървеници, хлебарки и други насекоми. Абсолютно безопасен, екологичен агент за хора и домашни любимци. Прочетете повече тук ...

Факт: през деня насекомите не показват активност и се скриват на тъмни места. Храна, паразити излизат само с появата на тъмнината. Високият интензитет на ухапване се проявява от три до седем сутринта.

Съществуват редица характеристики, които насекомите избират за ролята на жертвата на определено лице:

  • Насекомите най-често хапват хора с тънка кожа. Поради тънкия епидермис, мирисът на кръвта се разпространява по-бързо и по-силно. Вредителите ще бъдат масово насочени към такъв източник на приятен аромат за тях;

  • Също така, гладката и мека кожа е по-лесна за придвижване и летвичките лесно я пробиват с техните пробокси. И това означава, че жените и децата са по-склонни да атакуват насекоми;
  • Инсектите предпочитат хората, които спят без пижама и не се крият зад одеяло.

Интересна информация: има мит, който казва, че бъговете най-често хапват представители на първата и втората кръвни групи, а други не атакуват. Този мит е свързан с факта, че тези две групи са най-често срещаните и затова неговите носители са по-често атакувани.

Бебетата не могат да засегнат хората, определяйки ги по пол, кръвна група или възраст, те просто са привлечени от миризмата на кръв. Ето защо, да се смята, че паразитите не хапят всички хора, е погрешно, само по някаква причина някои хора могат да бъдат по-уязвими към ухапването им.