Чому зникли таргани в квартирах?

Січень 2019

Відео: В Україну повернулися таргани (Січень 2019).

Anonim

Хлебарките - този апартамент насекоми, с когото преди десетина години, се бори с всички възможни средства, но странно, те продължават да се връщат и много проблемен домакинство. Какво са опасни? Подобно на всички насекоми хлебарки са носители на бактерии и микроби, те се намират на места, където остатъци храна или по повърхности, където се намират храна. Но напоследък все повече хора задават напълно естествен въпрос: къде отиват хлебарките, къде отиват и защо.

The еднозначен отговор на този въпрос е доста трудно да се даде, но има някои мнения, които имат право да съществуват, и могат да обяснят причината за изчезването на хлебарки от техните домове и апартаменти.

НАШИТЕ ЧЕТЕНЕ ПРЕПОРЪЧВАМЕ! В контрола на хлебарки, нашите читатели, се препоръчва Repeller Pest-Откажи. Електромагнитна и ултразвукова технология със 100% ефективност за справяне с хлебарки, дървеници и други насекоми. Абсолютно безопасен, екологичен агент за хора и домашни любимци. Още тук …

Откъде изчезнаха хлебарките? Защо изчезнаха и къде отидоха?

Чучулигите изчезнаха и ние трябваше да се радваме на това събитие, тъй като домакините живееха в постоянна борба с тях. Колко методи са били изпробвани! Но прусаците можеха да се адаптират към условията на живот в жилищната зона и дори да изчезнат, това явление беше временно. Но след като напуснаха човека, той се разболя и се чуде: каква беше причината за изчезването на тези насекоми от апартаментите?Може ли да означава, че човек скоро ще изчезне като вид? Ние всички живеем в неблагоприятни условия, защото научно-техническият прогрес не спира да съществува.

Защо хлебарки изчезнаха - причини

Изследователите се интересуват много от този проблем, отбелязват някои от причините, довели до факта, че хлебарките са напуснали човешкото жилище.

Основните са:

1. Огромен брой електромагнитни полета, които са в жилището. Откъде идват? Всичко това е резултат от техническия прогрес. Сега във всеки апартамент има огромно количество домакински уреди и оборудване, което създава електромагнитни полета. Но това, което мога да кажа, обикновен мобилен телефон, без който модерен човек вече не може да управлява, създава поле за насекоми, които го засягат неблагоприятно.

2. Генетично модифицираните организми присъстват в човешкия живот почти всеки ден. Огромно количество храна се пълни с различни химикали и ГМО, които по-късно се използват от червени пируки. Но очевидно те са по-чувствителни към тях, тъй като престават да живеят там, където живеят хората.

3. Човешките жилища се лекуват с химикали, които неблагоприятно засягат популациите си.

НАШИТЕ ЧЕТЕНЕ ПРЕПОРЪЧВАМЕ! В контрола на хлебарки, нашите читатели, се препоръчва Repeller Pest-Откажи. Електромагнитна и ултразвукова технология със 100% ефективност за справяне с хлебарки, дървеници и други насекоми. Абсолютно безопасен, екологичен агент за хора и домашни любимци. Прочетете повече тук …

4. Съществува и мнението, че Hymenoptera изчезва от човешките жилища в резултат на конкуренция, те са заменени от черни мравки, които се оказаха по-упорити и организирани.

5. Качеството на живота се влияе от състава на строителните материали.

Чудовища изчезнаха след земетресението защо?

Прусаните са най-трайните насекоми, съществували в епохата на динозаврите. Те бързо се адаптират към новите условия на околната среда, оцеляват в най-екстремните условия. Имайки предвид изчезването на прусаните като проблем, уфолозите и психолозите стигнаха до извода, че с изчезването си тези хименоптери предупреждават човечеството за опасност. Може би това е мит, но преди Втората световна война и преди земетресението в Китай, тези насекоми изчезнаха от погледа. Потвърдете, че тази версия е много трудна, не достатъчно научни факти и доказателства. Цялата версия се основава на предположения и спекулации, а въображението на човека е неограничено. Следователно правдоподобността на този факт ще бъде проверена само по онова време.

Какво ще стане, ако изчезнат хлебарките?

Чудите ли се защо изчезнаха прусите? Научната версия има няколко предположения за този факт. Но какво ще стане, ако пруските изчезнат? Това опасно ли е за човечеството? От това е изпълнено? Или може ли това да е от полза? Естествено, отсъствието на прушаци за един човек е положителен факт, с който не е нужно непрекъснато да се борят. Но хранителната верига е подредена по такъв начин, че нито един от животните, растенията, насекомите и т.н. да не е излишен. Всички участват в връзките на хранителната верига.

По този начин се смята, че в резултат на изчезването на този вид хименопере повече от десет хиляди различни видове животни ще бъдат принудени да се адаптират към новите условия на живот. Огромен брой видове птици, насекоми, както и мишки, плъхове и бенки се хранят с тези видове насекоми.

В почвата ще има недостиг на азот, който се е образувал и се е образувал благодарение на тези хименоптери. Отрицателно, тези промени ще засегнат горските райони, тъй като птиците ще изпитват недостиг на храна.

След лечението хлебарките не изчезнаха какво да правят?

Ако имате неочаквани съседи под формата на Прушак и вече сте изпитали всички налични средства и методи и те не искат да напуснат дома ви, тогава просто ви е необходим професионален подход. Sanepidemstantsiya ще реши проблема ви само за няколко минути. Персоналът на тази служба ще направи всичко бързо и ефективно, няма да ви притеснява от никакви досадни насекоми. Това важи не само за прусаните, но и за дървеници, мравки, мухи и т.н.