До чого сняться воші дорослим і дітям

Січень 2019

Відео: Paul Bloom: The origins of pleasure (Січень 2019).

Anonim

Ако въшките имат мечта, не се безпокойте. Разберете какви въшки търсят, изучавайте различни книги за сънища. За много хора знаците и суеверията играят важна роля в живота. Всички хора почти сънуват всяка вечер, а за тези, които не са безразлични, те са от голямо значение.

В живота педикулозата е изключително неприятно заболяване, което хората свързват с много неприятни неща. И това е напълно оправдано. Но какви са мечтите на въшлените, сега ще разберем, че сън в живота на хората играе важна роля.

Варианти на интерпретация

Някои смятат, че въшките в съня обещават нещо лошо. Но всъщност тълкуването не винаги е отрицателно. Освен това, различни книги за сънища могат да дадат противоположни ценности на същата мечта.

Паразитите сами по себе си

Така че защо сънува сън? Въшки, което те мечтаят:

 • Ако среши в своите паразити, на сън книгата се казва, че в реалния живот може да срещнете проблеми, които изискват незабавни решения.
 • Да сънуваш въшки и други малки насекоми, често свързани с неприятности. Така че, ако се видят въшки, това няма да доведе до нищо добро. Но ако се съберете и станете по-организирани, всичко ще бъде решено.
 • Ако паразитите са мечтани в голям брой, тогава такава мечта може да информира за бъдещо заболяване. Но здравословните проблеми едва ли ще бъдат значителни.
 • Котка в сън - към пари. Но за да ги получите, все още трябва да положат усилия и да опитате.
 • Паразитът, видян от очите, предвещава загубата.
 • Големият паразит може да означава, че имате сериозен разговор с началниците си. И той със сигурност няма да бъде успешен: може да бъдеш понижен или дори уволнен.
 • Съществува мнение, че лудостта обещава интриги от врагове, клюки от врагове и други неприятности, свързани с хора, които ви третират лошо. И вие също трябва да погледнете околната среда, защото може да има такива, които имат самообслужващи се цели.

Опити да се отървем от

 • Какво е мечтата за смачкване на въшки? В книгата за сънищата се казва, че убиването на въшки в сън означава, че можете да преодолеете трудностите, с които се сблъсквате.
 • За да видите в съня си паразитите, които се опитвате да премахнете, но не можете да го направите, тогава, както се казва в книгата за сънища, това означава пропуснати възможности, нереализирани планове.
 • Когато се появят въшки и ги убивате, скоро можете да получите неочаквани новини.
 • Какво заплашва да види въшки в сън? Ако ги бутате дълго време, това са бъдещите скучни и рутинни задължения, които ще трябва да изпълнявате.
 • Ако търсите възрастни в главата си, тогава идват някои семейни проблеми или кавги с близкия човек.

Паразити на други хора

 • Паразити върху тялото на вашето дете - Вие изпитвате проблеми, които може да срещнете. Разберете дали всичко е наред, не го застрашавайте.
 • Защо една съпруга има сън от друг човек? Да се ​​видят въшки на друг човек е за успех. Но външните лица могат да завидят, затова си струва да бъдете по-внимателни и да им кажете по-малко за постиженията. Освен това, ако не можете да се възползвате от предоставените възможности, късметът ще излезе от ръцете ви и някой друг ще го "хване".
 • Има тълкуване, според което ако човек има силна педикулоза, той трябва да преразгледа живота си. Може би си губиш енергията и се уморяваш, без да оставяш време за по-приятни и важни неща, като семейство или любимо занятие.
 • Трябва ли да премахнете вредители от някой истински човек, когото познавате? Най-вероятно се опитвате да го предпазите и да мислите твърде много за него.

Обикновени обяснения

Тези насекоми причиняват само отрицателни емоции и често са буквално отпечатани в паметта. Нищо добро няма да се усети от човек, който е забелязал подобни насекоми в реалния живот. Такива събития могат да повлияят на психиката, така че след един ден стрес, нощта може да мечтае за въшки.

Какво да правим

Сега знаете какво вишките гледат. Но дали си струва да се вярва в това или онова тълкуване на проблема, трябва ли да започнем да действаме активно? Не е необходимо да се паникьосвате, защото книгата за сънища не е практично ръководство за действие, а само полезна информация. Просто трезво оценявайте ситуацията и контролирайте всичко, което се случва. Също така ще бъде излишно да се вслушвате в себе си, чувства, емоции, преживявания. Вероятно ще разберете, че нещо трябва да се промени. Ако не мечтаете за въшки, имате късмет.