До чого ж сняться воші у дитини

Січень 2019

Відео: Вещие сны: стоит ли бить тривогу? - Все буде добре - Выпуск 140 - 28.02.2013 - Все будет хорошо (Січень 2019).

Anonim

Защо детето има въшки? Ако въшките имат мечта, не се безпокойте. Разберете какво сънуват тези насекоми, научете книгата за сънища.

Варианти на лечение

Някои смятат, че бълхи или други насекоми, наблюдавани в съня, обикновено обещават нещо лошо. Но всъщност тълкуването не винаги е отрицателно.

Защо мечтаят тези паразити? Ако мечтаете да видиш въшки, това може да означава следното:

 • Ако ви се налага да се види въшките по тялото му и vychosyvat тях, мечтата книгата се казва, че в реалния живот може да срещнете проблеми, които изискват незабавни решения.
 • Dreambook казва, че ако успеете да убиете насекоми, ще можете да преодолеете срещаните трудности.
 • Ако забелязвате паразити по тялото на вашето дете, тогава вие изпитвате проблеми, с които може да се сблъска. Разберете дали всичко е наред с него, не го застрашавайте. Децата винаги ще споделят информация с вас.
 • Във въшки, бълхи и други малки насекоми, за които човек мечтае, често се свързват с главоболия. Така че, ако ги видяхте в сън, няма да доведе до нищо добро. Но ако се съберете и станете по-организирани, всичко ще бъде решено.
 • Ако паразитите са мечтани в голям брой, тогава такава мечта може да докладва за бъдещо заболяване, например педикулоза. Но здравословните проблеми едва ли ще бъдат значителни.
 • Намерените в друг човек насекоми могат да обещаят успех.Но външните лица могат да завидят, затова си струва да бъдете по-внимателни и да им кажете по-малко за постиженията. Освен това, ако не можете да се възползвате от предоставените възможности, късметът ще излезе от ръцете ви и някой друг ще го "хване".

Популярни

Най-известният:

 • Ако мечтаете за въшки или бълхи, което се опитвате да отстраните, но не можете да го направите сами, тогава как мечтата тълкуване казва, че средства пропуснати възможности, а не за изпълнение на плана.
 • За да видите въшки - за пари. Но за да ги получите, все още трябва да положат усилия и да опитате.
 • Ако убиете паразити в сън, скоро можете да получите неочаквани новини.
 • Знайте, че вредителите са там, но да не ги виждате със собствените си очи, може да означава някаква загуба.
 • Ако в съня си смачкахте една въшка, то умишлено отидете до целта и ако продължите да действате по същия начин, вие получавате това, което искате.
 • Да сънуваш много въшки и да ги тласкаш дълго време - това са бъдещите скучни и рутинни задължения, които ще трябва да изпълниш.
 • Съществува тълкуване, според което в случай на много насекоми си заслужава да се преразгледа живота им. Може би си губите енергията и се уморявате, като не оставяте време за по-приятни и важни неща, като семейство или любимо занятие.
 • Трябва ли да премахнете вредители от някой истински човек, когото познавате? Най-вероятно се опитвате да го защитите и да мислите твърде много за него.
 • Виждайки една голяма въшка може да означава, че имате сериозен разговор с вашите началници. И той със сигурност няма да бъде успешен: може да бъдеш понижен или дори уволнен.
 • Ако търсите въшки в главата си, тогава идват някои семейни проблеми или кавги с любимия ви.
 • Има мнение, че паразитите обещават интриги от врагове, клюки от врагове и други неприятности, свързани с хора, които ви третират лошо. И вие също трябва да погледнете околната среда, защото може да има такива, които имат самообслужващи се цели.

Обикновени обяснения

Въушите, като бълхи, причиняват само отрицателни емоции и често са буквално отпечатани в паметта, дори ако се виждат например в някаква телевизионна програма или филм. И още повече нищо не се усеща от човек, който забеляза такива насекоми в реалния живот. Такива събития могат да повлияят на това, което виждате през нощта в съня си, защото мечтите са подсъзнателно отражение на реалността.

Какво да правим

Сега знаете какво могат да мечтаят въшките, бълхите и други паразити. Но заслужава ли да повярвате в тази или тази интерпретация, трябва ли да започнете да действате активно? За да се паникьосне, не е необходимо, след като цялата мечтана книга не е практическо ръководство за действие, а само полезна информация. Просто трезво оценявайте ситуацията и контролирайте всичко, което се случва. Също така ще бъде излишно да се вслушвате в себе си, чувства, емоции, преживявания. Вероятно ще разберете, че нещо трябва да се промени.

Сега знаете какво вишките гледат и можете да обясните съня и да разберете какво да направите.